Zamianka zegarów z 97 na 99

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
glazu6
0 gwiazdek
Auto: Subaru impreza gt mr97
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Zamianka zegarów z 97 na 99

Post 5 lut 2014, o 22:03

Witam.Zakupiłem niedawno impreze gt 97 RHD na starej desce i zamierzam kupić dawce do przekładki.Znalazłem obok drezna wolnossącą z klimą ale 98 na nowszej desce...więc deskę i zegary też ma fajniejsze :-) Pytanie brzmi... czy ktoś z szanownych kolegów wałkował już taki temat czyli zamianka budzików .Wiem że najlepiej było sobie kupić już wersję po lifcie ale akurat mój egzemplarz trafił się w doskonałym stanie bez grama rudego i w pełni uszanowany.Będe niezmiernie wdzięczny za odpowiedzi.

lucza
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: babcie ra 95 i 96
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Zamianka zegarów z 97 na 99

Post 7 lut 2014, o 22:26

Dużo roboty ale nie niemożliwe,jeśli masz dwa auta to nie bedzię większych problemów,ale te które będą będą strasznie upierdliwe.Sam licznik pasuje ale trzeba wymienić przednia szybkę wraz z plastikiem który zabudowywuje licznik,potem licznik wymieniasz wraz z częścią wiązki (kostki do licznika są inne) ale jeśli twoje liczniki są na linke to cały misterny plan w pizdu.Opcja dla wytrwałych wymienić całą wiązkę wraz z deską i licznikami,dwa dni roboty (dla amatora cztery :) ),jakby co to pytaj,chociaz ostatnio ciężko u mnie z dostępnością,pozdro.
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!

ODPOWIEDZ