Witam wszystkich !
Jestem nowy na forum .
Moj problem polega na tym ze wywala mi bezpiecznik 50A pod maska co daje na zegarach 3 zolte kontrolki (silnik, przekreslone P w koleczku i samochod w poslizgu). Potrzebuje pomocy co jest tego przyczyna jezeli juz byl ten problem gdzies opisany to prosze was o nakierowanie na odpowiedni link.
Moje autko to SUBARU LEGACY 2.0 D 2010r.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i posiadaczow SUBARU.
Problem zwywalajacym bezpiecznikiem 50A
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
lukasz_rider
- 1 gwiazdka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Problem zwywalajacym bezpiecznikiem 50A
Witaj.
Najprawdopodobniej gdzieś masz zwarcie albo któryś ze sterowników ześwirował. Najlepiej zacząć od prześledzenia instalacji za bezpiecznikiem.
Najprawdopodobniej gdzieś masz zwarcie albo któryś ze sterowników ześwirował. Najlepiej zacząć od prześledzenia instalacji za bezpiecznikiem.
Witam ponownie. Na razie problem zniknął po wymianie klocków hamulcowych nie wywala bezpiecznika. Ale jest jeszcze błąd (C 1143 ) którego nie da się skasować i nie wiem co oznacza może ktoś z was PANOWIE mi podpowie.
Witam
U mnie to samo - SUBARU LEGACY 2.0 D 2010r. Zapaliły się trzy kontrolki: Silnika, Trakcji oraz przekreślone P. Po dwóch dniach znikło samo. Jednak podjechałem do serwisu i komputer odczytał błąd C 1143. Nie można go skasować. Czy ktoś może wie co to za problem. Z góry dzięki.
U mnie to samo - SUBARU LEGACY 2.0 D 2010r. Zapaliły się trzy kontrolki: Silnika, Trakcji oraz przekreślone P. Po dwóch dniach znikło samo. Jednak podjechałem do serwisu i komputer odczytał błąd C 1143. Nie można go skasować. Czy ktoś może wie co to za problem. Z góry dzięki.