Witam.
Jestem posiadaczem imprezy STI 2002, po przeróbkach do KJS, komputer seryjny.
Auto mam jakieś 3 tygodnie, wiem, że przez moim zakupem wymieniana była pompa paliwa.
od jakiegoś tygodnia mam problem-zaczęło się tak, że auto po odpaleniu stało z 10 min na wolnych obrotach i zgasło, nie przerwało, po prostu nagle zgasło.
Później przez jakieś 15 minut nie dało się odpalić-pompa nie podawała paliwa. Później odpalił i cały dzień jeździłem bez problemów. Wieczorem wykonałem jeszcze restart kompa(odłączyłem klemę), odpaliłem i 30 min chodziło na wolnych obrotach bez problemu. Myślałem, że restart rozwiązał problem
Wczoraj odpaliłem, wyjechałem, zatrzymałem się na chwilę na parkingu, 5 min na wolnych obrotach i zgasł. Odpalił od razu bez problemu. Później przejechałem jakie 20km, zgasiłem auto.Po godzinie próba odpalenia-nic. Włączam zapłon, słychać pompę jak robi ciśnienie, po przekręceniu kluczyka nie podaje paliwa...Walka przez godzinę, restart i nic. Kumpel przyjechał mnie ściągnąć, wsiadł, dwa razy przekręcił i zapalił...
Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być? dodam że wcześniej, już po wymianie pompy nic się nie działo, auto nie przerywa w trakcie jazdy, nie ma spadków mocy
Będę wdzięczy za sugestie gdzie szukać
Pozdrawiam
Olaf
pompa paliwa
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
olaf_medras
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza STI Bug Eye
- Polubił: 0