Witam!
Auto wiekowe stary 18letni GTek ale lubie go bardzo . Jezdzi fajnie ale od kilku dni mam taki objaw jak skręcam mocno jadąc powoli czyli jakieś tam parkowanie ,wykręcanie to normalnie coś go jakby blokuje no bez gazu to nie ruszy , sam się nie potoczy na luzie . Jak koła prosto to wygląda że wszystko gra . Zdaje mi się że to temat wiskozowo/skrzyniowy jakiś , napęd 4x4 to chyba ciągle jest w tym aucie tak sobie ostatnio na mokrym sprawdziłem to czuje że mam awd. Ale jak sprawdzić co mi się tam urodziło z tymi napędami - oleje oczywiście są .
Pozdrawiam
D/M
IMPREZA GT - Wiskoza ,skrzynia co mi się popsuło HELP
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
niebieski708
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza GT 99/00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
Re: IMPREZA GT - Wiskoza ,skrzynia co mi się popsuło HELP
Zapraszam do używania wyszukiwarki, temat walkowany milion razy... Trochę taki spam robicie bo potem pod hasło wiskoza wyskoczy pierdyliard wyników... Ps subaru ma awd... Każde z wyjątkiem justynki...
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie do końca. Były Imprezy i Legacy FWD.zinc pisze:Ps subaru ma awd... Każde z wyjątkiem justynki...

- thearchitect
- 2 gwiazdki
- Auto: jest SL 2.0 BP5 2005; była SI 2.0 GD9 2006
- Polubił: 0
no i BRZzinc pisze:subaru ma awd... Każde z wyjątkiem justynki...

- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
Ok, oprócz brz o którym malutko jeszcze zwykli smiertelnicy wiedzą, reszta jest praktycznie nie dostępna... Wiecie chyba o co mi bardziej chodziło... Jak ktoś pisze o wisko powinien znać temat choćby z forum... Trochę poczytać a nie robić pięćsetny wątek o wisko...
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
to może inaczej: skoro temat popularny i powracający to może niech KTOŚ go jakoś scali i do FAQ.
Niestety, ja w tej chwili i przez najbliższych kilka miesięcy nie będę w stanie się tym zająć.
Niestety, ja w tej chwili i przez najbliższych kilka miesięcy nie będę w stanie się tym zająć.