Pytania do posiadaczy:
Biję się z zamiarem kupna Forester 2.0 S-Turbo MT MY01 Forester 2.0 S-Turbo AT MY01 rocznik 2000-2002 Auto ma mi służyć do codziennej jazdy plus wyprawy na ryby. Co lepsze manual czy automat ? Po zakupie go zgazuję. Jak z awaryjnością automatów w tym modelu? Może ktoś ma to proszę o rzetelne opinie. Ojciec ma 2.0 XT bardzo fajne auto ale nie ta półka cenowa.
Forester 2.0 S-Turbo MY01
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Forester 2.0 S-Turbo MY01
Pytasz, czy lepsze są długonogie blondynki, czy biuściaste brunetki. Odpowiedź jest prosta - kwestia gustu. Oczywiście, w wersji z manualem bedzie trochę dynamiczniej. Automat to brak ryzyka uszkodzenia sprzęgła przy jeździe terenowej i wygoda w mieście. Sama skrzynia AT ma opinię raczej bezawaryjnej, rzecz jasna, przy prawidłowej eksploatacji.
Jeśli się wahasz, która skrzynia - najrozsądniej będzie po prostu poszukać dobrego i pewnego egzemplarza auta (w tym wieku nie ma ich zbyt wiele), a co do rodzaju przeniesienia napędu zdać się na Los.
Jeśli się wahasz, która skrzynia - najrozsądniej będzie po prostu poszukać dobrego i pewnego egzemplarza auta (w tym wieku nie ma ich zbyt wiele), a co do rodzaju przeniesienia napędu zdać się na Los.
hahaha chyba lepszej opinie nigdzie nie czytałemWiS pisze:Pytasz, czy lepsze są długonogie blondynki, czy biuściaste brunetki. Odpowiedź jest prosta - kwestia gustu. Oczywiście, w wersji z manualem bedzie trochę dynamiczniej. Automat to brak ryzyka uszkodzenia sprzęgła przy jeździe terenowej i wygoda w mieście. Sama skrzynia AT ma opinię raczej bezawaryjnej, rzecz jasna, przy prawidłowej eksploatacji.

Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
-
kretal
- 1 gwiazdka
- Auto: Forester S-Turbo A/T '00
- Polubił: 0
To i ja dodam swoje 'pińć' groszy - mam właśnie S-Turbo AT i jestem bardzo zadowolony. Wbrew pozorom nie jest strasznie mułowaty - da się tym dynamicznie jeździć. Nie ma zbyt wielu biegów, bo tylko 4, ale pewnie dzięki temu nie wachluje jak wariat - trzeba się nauczyć jak przyciskać pedał gazu aby robił to co będziesz chciał. Spod świateł i tak będziesz szybszy niż większość osiek. Ja mam i polecam, do codziennej jazdy idealny.
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
panowie namierzyłem to http://otomoto.pl/subaru-forester-slicz ... 16699.html i gadałem z kolesiem jadę jutro oglądać
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki