Hamuje normalnie, ale trzeba o wiele mocniej przyciskac rzeczony pedał. Zjawisko zaobserwowane przy -22 do -10
MRÓZ! Twardy pedał hamulca...
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
MRÓZ! Twardy pedał hamulca...
Czy Wy także zaobserwowaliście takie zjawisko
Hamuje normalnie, ale trzeba o wiele mocniej przyciskac rzeczony pedał. Zjawisko zaobserwowane przy -22 do -10
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: MRÓZ! Twardy pedał hamulca...
FUX, to Active Winter Driving System w skrocie AWD. Chodzi o to, ze na sniegu lepiej w ciasne zakrety skladac sie z przeciwkontry 
Wzrasta lepkośc płynu hamulcowego, szczególnie jak ktoś ma sportowy
minimus, Azrael,
ok. Ale płyny są nieściśliwe!!!!, to co za różnica
Molekuły płynu hamulcowego do ścianek przewodów "sie kleją" ?
ok. Ale płyny są nieściśliwe!!!!, to co za różnica
Dolce far niente 
FUX, wyższa lepkośc - ciężej się "przepychają" przez przewody. Jakiś tam ruch wykonują wciskając tłoczek.Poza tym nieścliśliwe są w teorii, w praktyce każdy płyn daje trochę inne czucie pedału, wyścigowcy światowej klasy Ci potwierdzą (inni ludzie nie wyczuwają).
Jestem kontent...Azrael pisze: wyścigowcy światowej klasy Ci potwierdzą
Dolce far niente 
Boje się zapytać czym Ty Fux jeździsz 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Czymś czarnym z niebieskimi diodami...Piter 35 pisze:Boje się zapytać czym Ty Fux jeździsz
Dolce far niente 
Coś czułem ,że padnie taka odpowiedźFUX pisze: Czymś czarnym z niebieskimi diodami...
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przywieź diody do Kielc za tydzien i dokonaj autoryzowanego montażu! 
Dolce far niente 
A nie myślałeś o wymianie tylnych świateł
Mam fajne geylooki na zbyciu 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przecieja we forku mam te ... wynalazki w seriiPiter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciu
Dolce far niente 
Nie chciałem nic pisac, żeby się niepotrzebnie nie martwićFUX pisze: Zjawisko zaobserwowane przy -22 do -10
Na kropce ktoś sprzedawał, poleciłem mu kontakt z Tobą, jako kolekcjonerem sztuki.Piter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciu
A chcesz w ...citan pisze: Na kropce ktoś sprzedawał, poleciłem mu kontakt z Tobą, jako kolekcjonerem sztuki.
Dolce far niente 
Się nie znasz. Gejluki z GT wpasowane do Forestera wyglądają najlepiej. Trzeba użyć nieco kitu dekarskiego, ale Piter jest fachowiec i będzie wyglądało lepiej niż z fabryki.FUX pisze:Przecieja we forku mam te ... wynalazki w seriiPiter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciuMY'07
czarne jest piękne...
To było modne w zeszłym roku, teraz - jak jeszcze kit dobrze nie wyschnie - wstawia się naokoło takie paski z diodami LED, jak w większych Audi.vibowit pisze: kitu dekarskiego