Hamuje normalnie, ale trzeba o wiele mocniej przyciskac rzeczony pedał. Zjawisko zaobserwowane przy -22 do -10

Jestem kontent...Azrael pisze: wyścigowcy światowej klasy Ci potwierdzą
Czymś czarnym z niebieskimi diodami...Piter 35 pisze:Boje się zapytać czym Ty Fux jeździsz
Coś czułem ,że padnie taka odpowiedźFUX pisze: Czymś czarnym z niebieskimi diodami...
Przecieja we forku mam te ... wynalazki w seriiPiter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciu
Nie chciałem nic pisac, żeby się niepotrzebnie nie martwićFUX pisze: Zjawisko zaobserwowane przy -22 do -10
Na kropce ktoś sprzedawał, poleciłem mu kontakt z Tobą, jako kolekcjonerem sztuki.Piter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciu
A chcesz w ...citan pisze: Na kropce ktoś sprzedawał, poleciłem mu kontakt z Tobą, jako kolekcjonerem sztuki.
Się nie znasz. Gejluki z GT wpasowane do Forestera wyglądają najlepiej. Trzeba użyć nieco kitu dekarskiego, ale Piter jest fachowiec i będzie wyglądało lepiej niż z fabryki.FUX pisze:Przecieja we forku mam te ... wynalazki w seriiPiter 35 pisze: Mam fajne geylooki na zbyciuMY'07
To było modne w zeszłym roku, teraz - jak jeszcze kit dobrze nie wyschnie - wstawia się naokoło takie paski z diodami LED, jak w większych Audi.vibowit pisze: kitu dekarskiego