jezdzila Pani pod 60 tke wiec miala jeszcze sporo kaset i lubila tak...
podoba mi sie prosty design nakamichi ale ceny wysokie

najlepiej cos na mp3, dobrze jak bedzie mialo handsfree po zebie...
cos polecacie?
I tego należy się bać.gregski pisze:btw sa tu na 100% freaki caraudio, tylko czekac, az wyjda z nory...
gregski pisze: cos polecacie?
Konto usunięte pisze: Boomboxa firmy International na podłodze przed prawym![]()
![]()
Bardzo prawdopodobne, że gregski się zdecyduje. Skoro chciałby zamienić kaseciaka na coś z mp3, to tym bardziej zamieni kaseciaka na kaseciaka bez mp3srnk pisze: Może oryginalny kaseciak Subaru? Miałem zmienić ale czekam aż sam najpierw padnie. Włącza się raz na parę dni, kasety czyta tak że słychać tylko stłumiony bulgot, za to radio gra. No.. może 'gra' to za dużo powiedzianeReflektujesz?
Zaskoczyłeś mnie, że jest Ci ciasno w OBK. Myślałem, że OBK ma więcej miejsca w środku niż Forek. A przecież w Forku nawet osoba słusznego wzrostu (jak np. ja) ma mnóstwo miejsca. W OBK powinno być zatem jeszcze lepiej!gregski pisze: akurat wolal bym odwrotnie, tj miec kawalek mini w subaru...
np: oparcie fotela jest wyzsze w miniaku, mam wiecej miejsca na miejscu kierowcy itp.. szok..
So What! pisze:A przecież w Forku nawet osoba słusznego wzrostu (jak np. ja) ma mnóstwo miejsca.
Widocznie jesteś nieproporcjonalnie zbudowany. Ale to tylko spekulacje.gregski pisze: nie jest mi ciasno w OBKu, ale np oparcie fotela konczy sie na moich lopatkach :(
To jest ekshibicjonizm niezamierzonygregski pisze: mini siega konca plecow co jest dla mnie ogromna niespodzianka.
Może wsadź sobie do OBK krzesła od Ewo? Albo mini właśnie :)gregski pisze:So What!,nie jest mi ciasno w OBKu, ale np oparcie fotela konczy sie na moich lopatkach :(
gregski pisze: Bergen, podlinkuj jak juz zapodajesz![]()
Ani mi się waż.devlin pisze:Dawaj zresztą tego złoma do wątku w Nasze Subaru :)
Bym założył, ale liwit powiedziała, że się pochwali swoją torpedą jak ją wymyję (torpedę, nie liwit). To może trochę potrwać.gregski pisze:vibowit, i co jest nowy watek? czy CI wniosek odrzucili ?