pozdrawiam
Jak ustawić TEMPOMAT WRX 2002 rok ??
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Jak ustawić TEMPOMAT WRX 2002 rok ??
prosze o wskazówki co i jak bo sie nie orientuje w ogóle.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Jak ustawić TEMPOMAT WRX 2002 rok ??
picjaa, a tam w ogóle jest tempomat?
Tempomat ustawia się prawą nogą - jeśli jest ona wyprostowana i naciska na skrajny prawy pedał to znaczy, że tempomat jest dobrze ustawiony.
Tempomat ustawia się prawą nogą - jeśli jest ona wyprostowana i naciska na skrajny prawy pedał to znaczy, że tempomat jest dobrze ustawiony.

no w mojej wersji mam do ustawienia przy kierownicy ale nie moge załapac o co chodzi :) postaram sie wrzucic foto
picjaa, jak się nic nie zmieniło, to:
- wciśnij przycisk (do kierownicy): "włącz/wyłącz tempomat" - kasuje ustawioną prędkość
- do siebie/hamulec "wyłącz utrzymywanie zapamiętanej prędkości" - wcześniej ustawiona prędkość jest zapamiętana i może zostać przywrócona,
- do góry: "przywróć prędkość zapamiętaną", jeżeli taka wcześniej była ustawiona, albo "przyspiesz i zapamiętaj" jeżeli tempomat aktywny (znaczy utrzymuje już stałą prędkość),
- do dołu: "zapamiętaj prędkość", albo "zwolnij i zapamiętaj", jeżeli tempomat aktywny.
Chyba wszystko.
- wciśnij przycisk (do kierownicy): "włącz/wyłącz tempomat" - kasuje ustawioną prędkość
- do siebie/hamulec "wyłącz utrzymywanie zapamiętanej prędkości" - wcześniej ustawiona prędkość jest zapamiętana i może zostać przywrócona,
- do góry: "przywróć prędkość zapamiętaną", jeżeli taka wcześniej była ustawiona, albo "przyspiesz i zapamiętaj" jeżeli tempomat aktywny (znaczy utrzymuje już stałą prędkość),
- do dołu: "zapamiętaj prędkość", albo "zwolnij i zapamiętaj", jeżeli tempomat aktywny.
Chyba wszystko.
hmm dzięki za info, musze popróbowac, jesli ktos ma jeszcze jakies pomysły to poprosze :)
pozdro
pozdro
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
picjaa w naszych realiach drogowych tempomat chyba się nie sprawdzi ja jeszcze nie próbowałem nawet go włączyć
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "