Koledzy,
jakie glosniki do sti rok 2011 sedan, zeby to jakos brzmialo - seryjne radio.
Moze ktos z Was cos doradzic?
Pozdrawiam
Glosniki
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Glosniki
coś od skody pewnie...
acha i radio z seryjne trzeba wymienić na coś od MBL czy Burmestera...

acha i radio z seryjne trzeba wymienić na coś od MBL czy Burmestera...

-
PajakWlochaty
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
szału pewnie nie robi ale wszystko mozna poprawic. W swoim Hawku zainwestowalem ponizej 50 zl + godzina-poltorej pracy (na zimnie motywacja mi mocno spada wiec musialem sie spieszycrafal pisze:czyli seria kiepska?

U mnie okazalo sie ze sa tylko glosniki w nogach kierowcy, do tego zwykle midwoofery bez tweeterow ani nawet podwojnej membranki. Dolozylem twetery od VW (kupione swego czasu na Allegrosz po 8.5zl/szt) ktore mi sie walaly w szufladzie, wykleilem boczki drzwi resztkami maty dekarskiej ktora znalazlem w piwnicy i okazalo sie ze slychac calkiem niezle, porownania do serii nie ma zadnego.
Na wiosne mam zamiar poprawic czyli zrobic wytlumienie drzwi + dystanse z MDF + zapewne jakies sensowne midwoofery. Ale w obecnym stanie wiem ze spokojnie do tej wiosny dotrwam i bede mogl normalnie uzywac radia
pozdr
Ostatnio zmieniony 4 gru 2015, o 21:12 przez PajakWlochaty, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba bede musial zerknac na te glosniki i ewentualnie je wymienic na cos lepszego , nie wiem, czy mozna dolozyc wzmacniacz do seryjnego radia - czy jest podejscie?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja mam seryjne radio (to z nawigacją) i wzmacniacz podciągnięty. STI'08.
Co do głośników raczej nie podpowiem, bo robił poprzedni właściciel, w jakiejś firmie car audio.
Co do głośników raczej nie podpowiem, bo robił poprzedni właściciel, w jakiejś firmie car audio.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Na standardowym radiu tak, myślę, że w zupełności daje radę - ale audiofil ze mnie żaden.rafal pisze: i jestes zadowolony?
Z tym, że u mnie oprócz radia, cała reszta zrobiona jest kompleksowo przez poprzedniego właściciela.