strojenie w vtechu?

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
piotr.kupczak
0 gwiazdek
Auto: MY98
Polubił: 0
Polubione posty: 0

strojenie w vtechu?

Post 3 gru 2015, o 20:15

Ludziska, zbieram informacje odnośnie opcji strojenia w woj. pomorskim- teraz rozkminiam temat vtecha, bo widziałem że strojenie tych aut to nie jest dla nich jakaś nowość. Do rzeczy: po wtępnej rozmowie umówiłem sie na pomiar mocy żeby potwierdzić kondycje pojazdu, auto strojone będzie na autronicu ( wiem, wiem w Polsce środkowej jest kilka osób które ogarniają temat) dowiedziałem sie też, że Oni jako placówka nie piszą programu tylko wykonywane jest to w Krakowie no i właśnie o ten Kraków mi sie rozchodzi- stroił tam ktoś, może sie podzielić opinią na temat samego programu?

siewcu
5 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 4 gru 2015, o 02:12

odpuść, robota głupiego. filia jest od tego, żeby wrzucić program, shamować auto i wysłać logi do centrali, gdzie robią wszystko. przy seryjnych autach i seryjnych sterownikach przejdzie, ale zdalne strojenie na sa to głupota moim zdaniem. lepiej pojechać dalej do tunera i wiedzieć, że ogarnie na miejscu jak należy(i nie, nie jest prawdą, że trzeba stroić na hamowni) - bo ryzykujesz silnikiem, a za to nikt odpowiedzialności nie weźmie, jeśli ktoś stuku nie usłyszy i zastuka motor...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl

ODPOWIEDZ