Forester 2007 2.0 n/a 158km druga sonda lambda
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Forester 2007 2.0 n/a 158km druga sonda lambda
Witam wszystkich, poszukuję informacji na temat drugiej sondy lambda (za katalizatorem) w w/w aucie silnik ej204 jaka sonda jest tam w oryginale czy jest to Denso a może Bosch, pytam ponieważ zamówiłem sobie taką sondę, białe pudełko z naklejką Subaru po rozpakowaniu okazało sie że w środku znajduje się sonda bosch, zadzwoniłem do boscha, sprawdzając po numerze z w/w sondy w katalogu nic na ten temat nie wiadomo. Czy ktoś orientuje się czy subaru przypadkiem nie korzysta z sond boscha?? Ewentualnie kogo możecie polecić w Krakowie lub w okolicy, koto ma pojęcie o subaru oprócz ASO??
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Forester 2007 2.0 n/a 158km druga sonda lambda
Subaru korzysta z sond boscha, więc wszystko jest ok. Moja impreza 2001 ma boscha, forester 2004 miał denso a w nowszych które mam nie patrzyłem. Jak zamawiałem w ASO w Niemczech dostałem woreczek oryginalny subaru i w środku bosch.
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
niezła bzdura, że niby subaru nie może z sond boscha korzystać, bo nie są japońskie? jeśli uważasz, że zostałeś oszukany, oddaj to do aso i powiedz, że miała być sonda denso w środku.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Re: Forester 2007 2.0 n/a 158km druga sonda lambda
...dziękuję za informacje czyli wszystko w porządku, moje zapytanie wynikło z tego że w ASO Kraków na Conrada powiedziano mi że Bosch absolutnie nie... siewcu, czytaj ze zrozumieniem, to było tylko zapytanie...
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdrowienia dla wszystkich.