Laminaty od pana Adama Kozaka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Laminaty od pana Adama Kozaka
Witam mam pytanko czy ktoś z forumowiczów robił moze tylne ćwiartki z laminatu do Subaru impreza Gt? Chciałbym sie dowiedzieć czy wszystko fajnie siada i czy dużo jest z tym roboty. Ogólnie czy polecacie takie działanie czy lepiej reanimować ori blachę?
- misiek00781
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Laminaty od pana Adama Kozaka
Moim skromnym zdaniem nie baw sie w laminaty, podzwon po chlopakach ktorzy handluja subarakami, beda mieli naprwno jakies cwiartki w przyzwoitym stanie ;) lub jesli uszkodzenia nie sa wielkie to poprostu reperaturka i tyle :)
laminat to laminat jego przytwierdzenie nie jest proste, jest znaczaco grubszy niz blacha, poza tym musimy go montowac z nia na "zakladke" itd. Pracy duzo a ciezko uzyskac taki efekt jak z uzyciem blachy ;)
To oczywiscie tylko moje zdanie :)
laminat to laminat jego przytwierdzenie nie jest proste, jest znaczaco grubszy niz blacha, poza tym musimy go montowac z nia na "zakladke" itd. Pracy duzo a ciezko uzyskac taki efekt jak z uzyciem blachy ;)
To oczywiscie tylko moje zdanie :)
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU 

Pokaz mi w Polsce blachaza co wstawia reperatorki i po 2 latach jest z nimi wszystko ok. Blach jest ciężka i gnije a laminat nie a na dodatek zjedzie sie trochę kilo. Montaż takiego laminatu jest bardzo prosty, chciałbym usłyszeć wypowiedz kogoś kto takie cos ma.
- misiek00781
- 2 gwiazdki
Prosze Cie bardzo, taki blacharz nawet odbieral od Ciebie wnetrze dla mnie
miales w lapie laminat ? Sadzisz ze naprawde jest taki lekki ? Montuje teraz bodykit s6 wiec wiem o czym mowie 
Skoro jestes przekonany do swojego rozwiazania to po co o rady pytasz ?

Skoro jestes przekonany do swojego rozwiazania to po co o rady pytasz ?

No wiem ze niektóre elementy potrafią byc cięższe niż blacha, np blotniki do evo ale one sa aluminiowe. Tak miałem laminat w ręce i wiem ze nie Zawsze sa fajnie zrobione dlatego chciałbym sie dowiedzieć czegoś konkretnie o tych laminatach
- misiek00781
- 2 gwiazdki
Produkty Adama Kozaka są bardzo dobrej jakości czy to laminaty czy klatki czy części na zamówienie. Ogólnie facet jest świetny w tym co robi tak że można brać spokojnie !