Laminaty od pana Adama Kozaka

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Gitek90
0 gwiazdek
Auto: Impreza Gt
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Laminaty od pana Adama Kozaka

Post 7 mar 2016, o 19:09

Witam mam pytanko czy ktoś z forumowiczów robił moze tylne ćwiartki z laminatu do Subaru impreza Gt? Chciałbym sie dowiedzieć czy wszystko fajnie siada i czy dużo jest z tym roboty. Ogólnie czy polecacie takie działanie czy lepiej reanimować ori blachę?

misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT

Re: Laminaty od pana Adama Kozaka

Post 10 mar 2016, o 09:22

Moim skromnym zdaniem nie baw sie w laminaty, podzwon po chlopakach ktorzy handluja subarakami, beda mieli naprwno jakies cwiartki w przyzwoitym stanie ;) lub jesli uszkodzenia nie sa wielkie to poprostu reperaturka i tyle :)
laminat to laminat jego przytwierdzenie nie jest proste, jest znaczaco grubszy niz blacha, poza tym musimy go montowac z nia na "zakladke" itd. Pracy duzo a ciezko uzyskac taki efekt jak z uzyciem blachy ;)

To oczywiscie tylko moje zdanie :)
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU ;-)

Gitek90
0 gwiazdek

Post 11 mar 2016, o 12:34

Pokaz mi w Polsce blachaza co wstawia reperatorki i po 2 latach jest z nimi wszystko ok. Blach jest ciężka i gnije a laminat nie a na dodatek zjedzie sie trochę kilo. Montaż takiego laminatu jest bardzo prosty, chciałbym usłyszeć wypowiedz kogoś kto takie cos ma.

misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 11 mar 2016, o 14:20

Prosze Cie bardzo, taki blacharz nawet odbieral od Ciebie wnetrze dla mnie ;-) miales w lapie laminat ? Sadzisz ze naprawde jest taki lekki ? Montuje teraz bodykit s6 wiec wiem o czym mowie ;-)
Skoro jestes przekonany do swojego rozwiazania to po co o rady pytasz ?

Gitek90
0 gwiazdek

Post 12 mar 2016, o 15:21

No wiem ze niektóre elementy potrafią byc cięższe niż blacha, np blotniki do evo ale one sa aluminiowe. Tak miałem laminat w ręce i wiem ze nie Zawsze sa fajnie zrobione dlatego chciałbym sie dowiedzieć czegoś konkretnie o tych laminatach

misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 14 mar 2016, o 00:47

Produkty Adama Kozaka są bardzo dobrej jakości czy to laminaty czy klatki czy części na zamówienie. Ogólnie facet jest świetny w tym co robi tak że można brać spokojnie ! ;-)

ODPOWIEDZ