Witam,
moze na wstepie napisze ze moja historia z Subaru trwa juz od 2001 roku i juz bylem tu forumowiczem ale z niewyjasnionych mi wzgledow mojego konta juz nie ma :/
pewnie nie bylem zbyt aktywny :/
wiec tak - poszukuje pilnie amortyzatorow przednich pneumatycznych do mojego Subaru XT z 87r
Dzwonilem juz do subaru, pisalem maile do hurtwni
szukalem na ebay-u
allegro
itp
no i nie ma
chce aby bylo oryginale dlatego szukam takich jakie powinny byc czy ktos moze wie jak sie do tego tematu zabrac ??
mam 3 subaru w mojej kolekcji - zdjecia i opisy modeli wszytko w swoim czasie :) najpierw pilnie potrzebuje tych chlolernych amorkow :)
musze je wymienic bo jeden cieknie i nie przeszedl przegladu dlatego szukam roznich rozwiazac
tak - slyszalem ze mozna zalozyc zwykle nie regulowane ale to jest wyjscie dla tych co sie poddali :)
pozdrawiam
Subaru XT z 87r amortyzatory przednie pneumatyczne
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Subaru XT z 87r amortyzatory przednie pneumatyczne
Moze ich regeneracja?Ripper pisze:Witam,
moze na wstepie napisze ze moja historia z Subaru trwa juz od 2001 roku i juz bylem tu forumowiczem ale z niewyjasnionych mi wzgledow mojego konta juz nie ma :/
pewnie nie bylem zbyt aktywny :/
wiec tak - poszukuje pilnie amortyzatorow przednich pneumatycznych do mojego Subaru XT z 87r
Dzwonilem juz do subaru, pisalem maile do hurtwni
szukalem na ebay-u
allegro
itp
no i nie ma
chce aby bylo oryginale dlatego szukam takich jakie powinny byc czy ktos moze wie jak sie do tego tematu zabrac ??
mam 3 subaru w mojej kolekcji - zdjecia i opisy modeli wszytko w swoim czasie :) najpierw pilnie potrzebuje tych chlolernych amorkow :)
musze je wymienic bo jeden cieknie i nie przeszedl przegladu dlatego szukam roznich rozwiazac
tak - slyszalem ze mozna zalozyc zwykle nie regulowane ale to jest wyjscie dla tych co sie poddali :)
pozdrawiam
Wysłane z mojego Honor 7.
no tez o tym mysle tylko czy sie da i gdzie :/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
A moze ktos z was wie czy byly montowane te same amorki w innych modelach ??
bo na aukcjach spotylam ze np amorki do leon albo loyale ale wszystko wskazuje ze wtedy sa to do wersje bez pneumatyki
bo na aukcjach spotylam ze np amorki do leon albo loyale ale wszystko wskazuje ze wtedy sa to do wersje bez pneumatyki
-
crazy_ivan
- 1 gwiazdka
- Auto: XT, Turbodziadek szatan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Do XT pasuje po drobnej przeróbce zawias pneumatyczny z Leone, przy czym trzeba też przełożyć solenoidy, aby nie poszedł do góry jak Leone. Na PM podsyłam Ci namiar do gościa który ma komplet pneumatu do XT.