Legacy IV dziwne problemy z elektronika cz II

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
zinc
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 0

Legacy IV dziwne problemy z elektronika cz II

Post 9 lip 2016, o 21:48

Siemka... Auto znow mnie zaskakuje...
Otoz "problemy z elektronika" juz rozwiazalem-zastana stacyjka- wyczyscilem i juz ok o tyle teraz mam inna "pierdole"
Reulacja podswietlnenia- oczywiscie wlaczone swiatla mijania i :
-przycisk magiczny bright czasem dziala na "calosc" tzn liczniki, radio, klime itd a czasem tylko na sam "komputer"
-czasem bright powoduje zmiane podswietlenia "komp" i samych pokretel od radia i nawiewow-liczniki i sam wyswietlacz radia bez zmian
-czasem i bright i regulacja z lewej strony pokretlem dzialaja na calosc zestawow i jest ok.
dodatkowo czasem pokazuje sie zamiast przebiegu ill i cyfra stopnia ustawienia czasem nie... najgorsze ze czasem sie zawiesi i w ogole znika podswietlenie przez co ani radio ani klima ani komp sa po prostu nie czytelne....
ok wiem jedz do elektryka- kutwa ktory we wro zna instalacje w legacy IV i u ktorego nie zostawie wyplaty za diagnoze. ps w legasiu jest cos typu "modul komfortu" ?? kutwa a zamiast legasia IV moglem kupic legasia I gen colinowke...

Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow

ODPOWIEDZ