Prośba o wymiar

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
luki_man
4 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 2 razy

Prośba o wymiar

Post 23 wrz 2016, o 15:47

Mam ogromną prośbę. Jeśli ktoś ma możliwość zmierzyć dokładny rozstaw w kolektorze wydechowym ze standardowego ej20, to bardzo bym prosił o pomoc. Potrzebuję wymiaru dokładnie tego który jest na zdjęciu. Bo mój forek z silnikiem i kolektorem jest u mechanika i nie mam możliwości tego zmierzyć a jak forek wróci po remoncie silnika to chciałbym mieć w domu już gotowy kolektor wydechowy (bulgocik). Wszystko sobie pomierzyłem ale tego zapomniałem. Chodzi mi o rozstaw od środka otworu do środka drugiego otworu. Tak jak tu:
Obrazek

arturj
2 gwiazdki
Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Prośba o wymiar

Post 23 wrz 2016, o 17:27

Zmierzę Ci wieczorem i wyślę. Mam od takiego forka jak Twój.

41,2 cm
Sprzedam bandita 1200

arturj
2 gwiazdki
Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5

Post 23 wrz 2016, o 21:54

To jest mierzone od wew. krawędzi środkowych otworów. A jak chcesz to sobie jutro podjedź i sam pomierz (chyba jesteś z lubelskiego)
Sprzedam bandita 1200

luki_man
4 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 2 razy

Post 23 wrz 2016, o 22:43

Super. Dziękuję bardzo. To mi wystarczy. Tak jestem z Lubelszczyzny. A jaki masz kolorek foresterka i czy masz jakieś charakterystyczne znaki na nim? Bo może gdzieś Cię widuję?

arturj
2 gwiazdki

Post 24 wrz 2016, o 05:34

Sprzedam bandita 1200

ODPOWIEDZ