forester II czujnik temperatury
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
forester II czujnik temperatury
gdzie w subaru 2.0 wolnossącym znajduje się czujnik temperatury, bo nie mogę znaleźć help me 

Re: forester II czujnik temperatury
Temperatury czego?gawron pisze:gdzie w subaru 2.0 wolnossącym znajduje się czujnik temperatury, bo nie mogę znaleźć help me
-
arturj
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gawron bylo zapytac w poscie o Twojej UPG. Czujnik masz po prawej ztronie auta czyli jak staniesz przodem to po lewej w okolicy kol dolotowego. Ogolnie marny dostep, jak wroce jutro do domu to moge kliknac fotke. to jest wkrecone w kolektor wodny. Ale zostaw czujnik- mowilem Ci.
Sprzedam bandita 1200
dziękiarturj pisze:Gawron bylo zapytac w poscie o Twojej UPG. Czujnik masz po prawej ztronie auta czyli jak staniesz przodem to po lewej w okolicy kol dolotowego. Ogolnie marny dostep, jak wroce jutro do domu to moge kliknac fotke. to jest wkrecone w kolektor wodny. Ale zostaw czujnik- mowilem Ci.

wymieniłem termostat pompę i czujnik temperatury i... jest jak na razie ok

-
arturj
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...
Sprzedam bandita 1200
Przestań rozsiewać fetyszyzmarturj pisze:I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...

i weź tu się człowieku ciesz z łykenduarturj pisze:I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...