Przymierzam się do zakupu lanosa 150 km raczej z początku produkcji mam parę pytań i rozterek związanych z tym modelem .
1) Jak z trwałością nadwozia ? czy ruda lubi atakować jak w poprzednich modelach ?
Widziałem kilka z rdzewiejącą tylną klapą przy blendzie .
2) Gdzieś słyszałem że plastiki wewnątrz auta są kiepskiej jakości - rysują się itp.
3) Jak wypada awaryjność tych jednostek ? na co zwrócić szczególną uwagę ?
4) typowe usterki - jeżeli takowe są

5) Czy zwracać uwagę na rocznik , coś było popoprawiane ?
6) Jakie były opcje wyposażenia auta ? ( wiem tylko o RS inne fotele , zderzaki )
Jeszcze kwestia LPG czy to prawda że były wersje fabrycznie przystosowane pod LPG - jeżeli tak to jaki mają kod , VIN ? jak to rozpoznać ?
Jakiej marki instalacją zdaję egzamin najlepiej ?
Po zdjęciach widzę że część aut ma " korek wstydu "na zderzaku a inne ładnie ukryte , o co kaman ? Montowali to jak popadnie ?
Generalnie szukać będę benzynowca ale na portalach aukcyjnych ciężko znaleźć takową , większość zagazowana

Bardzo mało informacji jest w necie

Ostanie pytanko
Jak przedstawiają się ceny GH ?????
-> widziałem GH za 19 tysi Polski salon książka serwisowa itp i takie za 34 tysie ( roczniki 2007-2010 )
Nie mówię tu o rodzynkach z Niemiec 100 tyś , przebiegu , pełen serwis , bezwypadek z kawałkiem tira i przystankiem w gratisie , wymienione wszystko w serwisie łącznie z właścicielem

Proszę o info realnej wartości auta zadbanego - powiedzmy bezwypadkowego