Z wersji, ktore wyczailem na necie sa: RS, SuperRacing, 555...
Chodzi mi o te trzy konkretne, czym one sie roznia?

Jaka wersje byscie najbardziej polecali do potraktowania kuracja odchudzajaca i upalania?
ZNalezc dosc latwo, ale nie w Polsce. Zwlaszcza jesli idzie o GC.mizoo pisze:A taka mozna znalezc? :) Chyba ciezko ;>
to moze kupic 96 zmapowac, a roznice wrzucic w zabawki ;)mizoo pisze:Xbike, z tego co wyliczylem bede chcial wydac okolo 37k pln. Starczy to na auto z CH za jakies 14k chf juz po oplatach, kosztach wycieczki i rej. w kraju.
W tej cenie mysle, ze daloby sie znalezc GT 99-00 z przebiegiem 90-130kkm.
Jak sie gdzies myle to mnie poprawcie. :-D
mniej wiecej to samo ;)remek pisze:a 96 to to samo co 94/95? cos mi swita, ze nie.LORD VADER pisze:to moze kupic 96 zmapowac
No ja to wiemLORD VADER pisze:generalnie jest mozliwosc zmapowania GT96 (gadaj z komanczem) do tego szpery, skrzynia STI i masz na poczatek fajne auto do upalania i jak dobrze pojdzie to zmiescisz sie w 40k pln
Niby gość miał wcześniej dobre opinie a tu:
O co chodzi? Az! Wpadasz tu czasami?[color=blue]Subaru sprawne technicznie, ze szwajcarskim MFK! Dokladnie przetestowane przez FIRME 4TURBO.pl test techniczny wypadl POZYTYWNIE!
Z tego co mi mówił sprzedawca, mechanicznie (silnik, skrzynia, napędy) jest OK. Ale:Bergen pisze:Jeszcze nie tak dawno był tam zupełnie inny opis...ky pisze:To unikaj tego. Rozmawiałem z Azem, nie potwierdza tego, co jest napisane w ogłoszeniu.
To zdecydowanie nie jest 22B (22b miala poszerzane nadkola chociazby)remek pisze:niestety nie, nawet jak na typera dziwnie wyglada.mizoo pisze:to chyba slawna wersja 22B?
Ale, IIRC, przy RHD i tak musiałbyś kupić ten magiel :)AMI pisze:Jak juz jest po konwersji, to mozna pomyslec, ale ja bym sie zastanawial np. jaka jest przekladnia kierownicza - stawiam, ze nie jest szybka. Wiec jak do upalania, to wlasciwie juz sie robi dodatkowy koszt.
W tej sytuacji chyba wolalbym sam kupic RHD i przekladac - po swojemu, na swoich, znanych czesciach.