Już byłem prawie zdecydowany na Hayward & Scott, bo ma bardzo ładny dźwięk, ale nie podoba mi się, że końcówka wystaje za dużo poza obrys zderzaka. Obijały mi się o uszy różne nazwy firm produkujących wydechy (Devil, SuperSprint, etc.) ale nie bardzo wiem na co zwracać uwagę jakie, są ceny, gdzie kupić, za ile

Chciałbym tłumik, który nie jest przeraźliwie głośny. Podobają mi się tłumiki z okrągłą końcówką a np. Supersprint ma chyba tylko jeden z taką końcówką (961644 Rear exhaust O 100) bo reszta jest z owalną albo z dwiema. Poza tym wszystkie tłumiki jakie widziałem do imprezy mają końcówkę z wywiniętym rantem a ja chciałbym końcówkę taką jak ma Mitsubishi

Widziałem, że firma Tomson ma taki tłumik http://www.tomson.com.pl/x_C_I__P_20234222.html ale nie mam zielonego pojęcia co to za firma Tanabe, poz tym Tomson proponuje to do Imprezy MY'02-06 a co z MY'07, jest różnica

I na koniec prośba. Jeden z forumowiczów chciałby kupić ode mnie ten seryjny tłumik, który mam obecnie a ja nie wiem ile taki używany tłumik kosztuje. Czy ktoś ma jakieś sugestie co do ceny - samochód jest z sierpnia 2007 i przejechał 8 tys., jeżeli tak proszę o informację na PW.