Witam, jestem juz po "ogledzinach" samochodu, zrobiłem po Polsce 780 km by go zobaczyć, jest to Forek z 2008 roku z przebiegiem 57 tys km wersja wyposazeniowa XC, dodatkowo ma załozone w tym roku webasto, skrzynia automat, 2,0 benzyna.jest jeszcze na gwarancji do czerwca 2011roku.Ogólnie jak na 2 letnie auto to stanem zachowania nie zachwyca, tylny zderzak rozpruty na narozniku na 15-tu centymetrach długosci, przedni błotnik do naprawy blacharsko-lakierniczej.samochód ma dolna osłone silnika ponadstandardowa bo wykonana z aluminium, oryginalna jest z plastiku, wiec własciciel domówił sobie ta która ma teraz zamontowana.Auto wymaga gruntownego prania tapicerek, wykładziny dywanoweji wypolerowania lakieru,uwazam,ze jak na 2-letnie auto samochód był uzytkowany intensywnie:),i chyba własciciel nie za bardzo o nie dbał, przeglady servisowe sa zanotowane i dokonane w ks.servisowej.Padła cena wywoławcza 83 tys.zł.ja uwazam ze jest jednak za wysoka, co Wy Panowie o tym wszystkim myslicie, z niecierpliwoscia czekam na Wasze opinie.Pozdrawiam:)