http://www.iloveindia.com/cars/general- ... ester.html

to jest drugie zdanie z linki powyżej. nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale mi wychodzi, że GM oferuje 4 samochody w jednymWith power transfer to all four vehicles at any given time, the vehicle maintains amazing traction and road grip.
zależy który ubezpieczycielewcia pisze:Trochę z innej beczki i...nie smiejcie się z tego pytania.Czy Forester to auto osobowe z napędem na 4 czy mozna go zaliczyc do aut terenowych
Jeko jedyny domyśliłem się, że nie chodzi o ubezpieczenieewcia pisze: Przy doborze opon nie wiem jak mam dobierać, stąd takie pytanie.
To taki Passat, co te wszystkie Touaregi i inne badziewia zostawia w terenie z tylu... Co do opon doradzam jedne - Bridgestone Dueler. Zaoszczedzisz na lancuchach sniegowych :)ewcia pisze:No forciu jest taki z lekka nieokreslony.Dla mnie to taki wyższy passat i bardziej kanciasty.Przy doborze opon nie wiem jak mam dobierać, stąd takie pytanie.
E tam. Forkiewicz da rade w 80 % zastosowan terenowych. Kwestia przygotowania auta i kierowcy.damaz pisze:
a jeśli auto naprawdę w teren, to żadne z powyższych.
Zolwiku, uwierz ze to nie tylko o sprzeglo chodzi... W instrukcji Forka bedziesz mial taki dzial "Jazda w terenie" (czy jakos tak). Przeczytaj i naum sie na pamiec, nim sobie zakatujesz auto.żółwik pisze:wiem że zjazd z góry na sprzęgle w podłodze to samobójstwo
Forester jest i tak swietny jako "entry level" w offroadzie. Pozniej wybierajac wyprawowkie/terenowkie wie sie, na co uwage zwrocic :)FUX pisze:
Uwierz, że są auta, ktore dają bardziej radę.
Również na oponach pierwszego montażu...
Nie przesadzaj. Takiej klamki na tylnych drzwiach nie ma zadne inne auto.damaz pisze: RAV 4 to porażka pod każdym względem.
pamejudd pisze:To taki Passat, co te wszystkie Touaregi i inne badziewia zostawia w terenie z tylu...
ewcia, ty nie bądź taka oszczędna w słowach. dawno temu na którymś forumie już napisano, że Forestery do MY07 włącznie są tak brzydkie, że aż ładne. dlatego, że skala brzydoty się kończy i wskakują na "ładne" od drugiej strony.ewcia pisze:szału wyglądem nie robi
nic tylko wszystkimi czterema się pod tym zdaniem podpisać.pamejudd pisze:ewcia: Pamietaj, ze opony to podstawa
mógłbym napisać, że zastosowania terenowe to głównie "przygotowanie auta", jakie ono by nie było, ale nie będę się wymądrzałpamejudd pisze:Forkiewicz da rade w 80 % zastosowan terenowych. Kwestia przygotowania auta
a tak... klamka...pamejudd pisze:Takiej klamki na tylnych drzwiach nie ma zadne inne auto.
pamejudd pisze: forek w automacie 90% mocy na przod
Mam i polecameror pisze: A ten Forek to taki jak zamierzam zanabyć drogą kupna - 2.0 158KM A/T
FUX pisze: Kapeluszowóz...
pamejudd pisze: Funky - to jak wyglada "domyslny" rozdizal mocy w AT w takim razie?
pamejudd pisze: Te 90% raz po raz pojawia sie na forach