Koło zębate wału korbowego Impreza GT
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Koło zębate wału korbowego Impreza GT
CZy ktoś ma na zbyciu koło zębata wału korbowego do GT? Gdzie moge coś takiego zanabyc ?
"Albo bokiem, albo wcale"
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Koło zębate wału korbowego Impreza GT
Jak sprawdzisz gdzieś, czy jest takie samo jak z 2.0STi (bo ja nie wiem) to poszukam, chyba powinienem mieć.
(tylko na darmo mi się szukać nie chce...
)
(tylko na darmo mi się szukać nie chce...

-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na 99 % jest inny, tzn. wizualnie jest prawie identyczny, ale ma w innych miejscach wyciecia na czujnik wału . Powinienem miec takie koło do GTbigban pisze:CZy ktoś ma na zbyciu koło zębata wału korbowego do GT? Gdzie moge coś takiego zanabyc ?
To szybciutko prosze mnie dac znac bo na cyne ma byc Gtek gotowy :) no i cena jaka :)carfit pisze:Na 99 % jest inny, tzn. wizualnie jest prawie identyczny, ale ma w innych miejscach wyciecia na czujnik wału . Powinienem miec takie koło do GTbigban pisze:CZy ktoś ma na zbyciu koło zębata wału korbowego do GT? Gdzie moge coś takiego zanabyc ?
bigban, jak będziesz czekał, aż Edwin tu zajrzy po raz kolejny to raczej nie zdążysz na Cynę. (to teraz jest Cyna??)
Wal do niego na PW, choć i to niewiadomo czy pomoże.
czarne jest piękne...
a czy ktoś ma nr tel i mógłby uzyczyc do uzytkownika carfit? potrzebne te koło na gwałt a zostało juz nie wiele czasuvibowit pisze:bigban, jak będziesz czekał, aż Edwin tu zajrzy po raz kolejny to raczej nie zdążysz na Cynę. (to teraz jest Cyna??)