Normalnie nie chce mi się wierzyć, że to made in Japan. Uzbekistan albo Bangladesz....
RDZA!!!!!
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
RDZA!!!!!
Postanowiłem pomalować sobie zaciski hamulcowe.Myślę sobie: przy okazji przejże jak tarczki wyglądają, jak klocki....Aż nie wierzyłem,wszystko zardzewiałe okropnie. Zaciski,tarcze ( oczywiście nie na części roboczej) a najbardziej blaszane osłony chroniące dysk przed nadmiernym brudem. O ile rdza na tarczach i zaciskach specjalnie mnie nie dziwi to osłony są po prostu pomalowane badziewną farbą. Purchle i całe płaty grubej rdzy!! Na szczękach ręcznego grubo. Piasta nie lepsza, trzeba było skrobać...Może na tym forum nie wypada tak pisać, ale w mojej starej Hondzie pod bębnami metal się błyszczał mimo pełnoletności. Wystarczyło od czasu do czasu otworzyć i wydmuchać pył z okładzin. Tu dmuchanie nie pomogło. Rozebrałem wszystko na czynniki i szorowałem
Normalnie nie chce mi się wierzyć, że to made in Japan. Uzbekistan albo Bangladesz....