air bag gt 97
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
namiot
- 2 gwiazdki
- Auto: było sti 2002 teraz 2.0R 2008
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
air bag gt 97
witam mam pytanie,jeżeli odloncze air bag kierowcy wymienię kierownice ?to czy air bag pasażera będzie działał? pozdrawiam
Re: air bag gt 97
są jakieś układy oszukujące komputer ale pewno trzeba ich szukać na jakichś forach dla klepiących przystanki na funkiel nufki od niemieckiego emeryta.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
airbag niebędzie działał,kontrolka będzie świecić,jeśli masz podłączenie do kompa to można wyłączyć ale jeśli nie to niewiem, jutro zapytam szefa to odpowiem, o tej samej porze,pozdro 

JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie warto.
Nie zmieni to nic pozycji za kierownicą. Warto i to bardzo, założyć kierownicę z odsadzeniem na nabie.
Nie zmieni to nic pozycji za kierownicą. Warto i to bardzo, założyć kierownicę z odsadzeniem na nabie.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Pewnie co najmniej kilkanaście sklepów internetowych, chyba nie powinien być problem znaleźć (hasła typu Sparco, OMP, Sabelt itp powinny pomóc
).

-
namiot
- 2 gwiazdki
- Auto: było sti 2002 teraz 2.0R 2008
mam nabe założyłem i dętego kiere nardi jest super teraz mam problem z klaksonem i kierunkami odbijaniem jak je zrobić, miałem poduszkę i nic nie pasuje