witam,
czy ktos mial przypadek falujacych obrotow pomiedzy 1200-700 gdy jest zimny silnik, jak jest dogrzany jest ok, moze pozatym ze dwa razy mi zgasl na sprzegle.
Falujace obroty na zimnym
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
namiot
- 2 gwiazdki
- Auto: było sti 2002 teraz 2.0R 2008
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Falujace obroty na zimnym
siemka ja tak miałem gt 97 zwykle dzieje się tak jak odliczysz akumulator i zresetujesz kompa musisz trochę pojeździć aż się komputer nauczy i się uspokoi mam tak zawsze jak resetuje kompa polecam jeszcze przeczyścić zawór przepływu powietrza i przepustnice profilaktycznie raczej ale warto
- Iskier
- 1 gwiazdka
- Auto: Type-R, Type RA VI, Type RA III, i niestety EVO 8
wlasnei dokladnie w modelu z 97 tak sie dzieje, ale to raczej nei sprawa akumulatora, chociaz byl odlaczany moze masz racje, ale jezdze i jezdze i ciagle tak samo, myslalem o silniczku krokowym... moze ?
-
namiot
- 2 gwiazdki
- Auto: było sti 2002 teraz 2.0R 2008
nie ma silniczka krokowego tylko zawór regulujący przepływ powietrza kolo przepustnicy tam jest membrana wyczyść to możne pomorze umyj i dobrze wydmuchaj odrazu
Witam, posiadam gt97 z 18.11.1997rok, mam taki sam przypadek z falujacymi obrotami, czy recepta u. namiot pomogla?? Szukam rowniez informacji na temat swiec zaplonowych do tego modelu, gdzie najtaniej mozna je dostac i jakie tam wystepuja??