Przymierzam sie do regeneracji wszystkich 4 zaciskow w mojej Imprezie GT (w zasadzie zaczynam kompletowac wszystkie komponety) i potrzebna mi wiedza ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow
Ile plynu hamulcowego Impreza GT
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Ile plynu hamulcowego Impreza GT
Witam
Przymierzam sie do regeneracji wszystkich 4 zaciskow w mojej Imprezie GT (w zasadzie zaczynam kompletowac wszystkie komponety) i potrzebna mi wiedza ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow
.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Ile plynu hamulcowego Impreza GT
Wchodzi mniej niż pół litra. Ale płyn hamulcowy jest na tyle tani, że chyba dobrze mieć drugą połówkę w zapasie na wszelką okazję (w sumie to zawsze warto mieć drugą połówkę na wszelki wypadekRTR pisze:ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow.
Re: Ile plynu hamulcowego Impreza GT
Druga polowke czego ?jarmaj pisze:Wchodzi mniej niż pół litra. Ale płyn hamulcowy jest na tyle tani, że chyba dobrze mieć drugą połówkę w zapasie na wszelką okazję (w sumie to zawsze warto mieć drugą połówkę na wszelki wypadekRTR pisze:ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow.
).
A to spoko bo ja myslalem ze mi litr zabraknie
"If in doubt, flat out!" Colin McRae