Trzęsiawka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Trzęsiawka
Elo, przy ostrym dodaniu gazu subarak zaczyna sie trząśc, jak włącze tył to jeszcze szybciej sie trzęsie, wał sprawdzony. 

Re: Trzęsiawka
Ok, brak pomocy.... to z innej beczki, czy tylny most w s outbac '97 ma częściową blokadę?
Powodow moze byc kilka ale tak jak niedAWNO NAPISAŁ AZRAEL I szłusznie przez internet za duzo sie nie ustali.Podjec gdzies kto krok po kroku wszystko posprawdza.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Można jeść rosół widelcem.adamos1 pisze:W automacie mozna odłoczyc tylną oś i miec tylko napęd na dwa koła.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
znowu "ten" bezpiecznik?
zapio1, czyli na "codzień" jeździsz z "odpiętym" tyłem? w outbacku?
ja się dopytuję, bo to może być ważne dla forumowych speców...
zapio1, chodzi o to, że używanie outback'a jako samochodu FWD cały czas i bez przerw, nie jest dla tego samochodu normalną/naturalną eksploatacją, a z Twojego posta można wysnuć taki wniosek.
zapio1, czyli na "codzień" jeździsz z "odpiętym" tyłem? w outbacku?
jak mawia jeden mój znajomy: jedni wolą blondynki, drudzy zsiadłe mleko.leon pisze:Można jeść rosół widelcem.

ja się dopytuję, bo to może być ważne dla forumowych speców...
zapio1, chodzi o to, że używanie outback'a jako samochodu FWD cały czas i bez przerw, nie jest dla tego samochodu normalną/naturalną eksploatacją, a z Twojego posta można wysnuć taki wniosek.
nareszcie..... mam automat, przy odpiętym tyle /bezpiecznik/ wszystko gra idzie super, ale tak nie jeżdżę, używam auto w lekkim terenie, po za tym na bezpieczniku podobno nie można jeżdzić /przepale sie cewka w skrzyni?!?/, o dołączonym tyle pisałem w sensie włączenia =śnieżynki/A/T-, przy normalnej jeżdzie po dodaniu ostrzej gazu samochód dostaje dużych wibracji, szczególnie tył, jak pisałem wal sprawdzony, przeguby nowe, podpora wału ok, koła równe