Witam
Chciałbym pojechać do dobrego mechanika specjalizującego się w Outbackach.
Auto (prawdopodobnie) będzie kwalifikować się do wymiany łożyska/piasty prawy przód, ponieważ podczas jazdy dziwnie "buczy"
Zanim jednak zamówię część, muszę się upewnić że to na pewno powód tych dziwnych odgłosów.
Inną sprawą jest trochę podniesione spalanie paliwa.
Podczas dodawania gazu (automat) auto dziwnie - jakby z opóznieniem (bardziej podniesione obroty) wchodzi na kolejny bieg. Towarzyszy temu lekkie szarpanie. ??
Outback 2005 rok, 2.5 litra 165 KM, automat, z USA.
Mieszam w Opolskim. Kogo możecie mi polecić.
Pozdrawiam
Problemy z Outbackiem
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Problemy z Outbackiem
w samym Opolskim to raczej trudno kogoś znaleźć ,przynajmniej ja nie znam ale teraz zależy od ciebie czy chcesz jechać na Dolny Śląsk czy na Śląsk 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
jello pisze: Podczas dodawania gazu (automat) auto dziwnie - jakby z opóznieniem (bardziej podniesione obroty) wchodzi na kolejny bieg. Towarzyszy temu lekkie szarpanie.
Sprawdź poziom oleju w skrzyni. Miałem m.in takie objawy jak gubiłem olej.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Może być Dolny jak I Górny Śląsk. Ponoć jest ktoś znający dobrze temat w Dzierżoniowie. Ale tylko słyszałem.
Może być Dolny jak I Górny Śląsk. Ponoć jest ktoś znający dobrze temat w Dzierżoniowie. Ale tylko słyszałem.
no zgadza się
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=4&t=431

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
jello, ja jeżdżę do MTS od 2 lat na przeglądy
gorąco polecam, to jeden z najlepszych serwisów w Polsce