witam!
jako, że noszę się z zamiarem zakupu Imprezy 2.0, to wertując ogłoszenia natrafiłem na takie oto cudo:
http://otomoto.pl/subaru-impreza-xii-20 ... 07710.html
czy mi się wydaje, czy to autko nie ma reduktora?
czy w ogóle bywały takie wersje? czy to może jakiś kundel, od którego należy czym prędzej uciekać?
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!
Brak reduktora w Imprezie N/A kombi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy x2
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Brak reduktora w Imprezie N/A kombi
Wyraźnie brakuje mu wajchy
Podejrzenie pierwsze: Amerykanin (o ile kojarzę, nie miały - do sprawdzenia na http://www.cars101.com), ale licznik jest europejski, więc tak czy siak hybryda. Tzn. np. skrzynia się posypała i auto dostało zastępczą, od sedana. Niby nie dramat, o ile sprzedawca grzecznie wytłumaczy i pokaże kwity.
Podejrzenie drugie: reduktor jest, tylko z jakichś przyczyn wajcha się ułamała i dostała zaślepkę...
Innych konceptów chwilowo brak.

Podejrzenie pierwsze: Amerykanin (o ile kojarzę, nie miały - do sprawdzenia na http://www.cars101.com), ale licznik jest europejski, więc tak czy siak hybryda. Tzn. np. skrzynia się posypała i auto dostało zastępczą, od sedana. Niby nie dramat, o ile sprzedawca grzecznie wytłumaczy i pokaże kwity.
Podejrzenie drugie: reduktor jest, tylko z jakichś przyczyn wajcha się ułamała i dostała zaślepkę...
Innych konceptów chwilowo brak.
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
Patrzę, przyglądam się...
i można zobaczyć kolejne dziwy...
inny kolor osłony kolumny kierowniczej i... panel klimatyzacji w lustrzanym odbiciu. czyli anglik?
jednak nie. coś mi się pozajączkowało. panel klimatyzacji jest taki jak trzeba
ale angielska wersja chyba też miała reduktor... jakby nie było, wyjątkowo dziwny kundel... nie warty raczej zainteresowania.
i można zobaczyć kolejne dziwy...
inny kolor osłony kolumny kierowniczej i... panel klimatyzacji w lustrzanym odbiciu. czyli anglik?
jednak nie. coś mi się pozajączkowało. panel klimatyzacji jest taki jak trzeba

ale angielska wersja chyba też miała reduktor... jakby nie było, wyjątkowo dziwny kundel... nie warty raczej zainteresowania.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
potwierdzam z całą stanowczością,bo miałem takie coś jest to 2,0 SRX (moja była JDM) bez reduktora,bbaaaarrdzo dziwny kolektor dolotowy o którym nic nikt nie wiedział,autko polecam jeśli ma być opcja bez turbo
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
czyli to auto wygląda na seryjne? właściciel twierdzi, że sprowadzony został z Niemiec. czy 2.0 SRX występowały w Niemczech?lucza pisze:potwierdzam z całą stanowczością,bo miałem takie coś jest to 2,0 SRX (moja była JDM) bez reduktora,bbaaaarrdzo dziwny kolektor dolotowy o którym nic nikt nie wiedział,autko polecam jeśli ma być opcja bez turbo