PROSBA O POMOC >
Poszukuje uszcelek kloektora 63,8 supersprint miedzy kolektor a upipe.
Wyslalem emaile do supersprinta w calej europie ale laskawcy nie zamierzaja odpowiedziec (minal tydzien) i jestem w d........
Powazna firma tak nie traktuje klienrta .Jest moze ktos w stanie mi pomoc
Uszczelki kolektor supersprint 63,4
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Uszczelki kolektor supersprint 63,4

nigdy w zyciu supersprint

one sa na 2 czy 3 srubach?
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
-
edgecrusher
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy, Forester
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na Subaru Club Italia jest podany bezposredni kontakt do kolesia z SS zajmujacego sie sprzedaza dla Subaru. Dodatkowo dla zarejestrowanych jest 20% znizki na zakupy ponizej 2kEUR i 30% na zakupy powyzej.
Podaje adres, ale z doswiadczenia powiem, ze lepiej pisac po wlosku (niestety moja znajomosc nie obejmuje takiego slownictwa jak uszczelka pomiedzy kolektorem a uppipie :)):
[email protected]
Podaje adres, ale z doswiadczenia powiem, ze lepiej pisac po wlosku (niestety moja znajomosc nie obejmuje takiego slownictwa jak uszczelka pomiedzy kolektorem a uppipie :)):
[email protected]
Nie chce nic mowic ale to jest 2.5 cala uszczelka ,ktora mozesz kupic na ebayu
[quote="danny007"]Nie chce nic mowic ale to jest 2.5 cala uszczelka ,ktora mozesz kupic na ebayu[/quote
Szukam po raz kolejny tej uszczelki(prawie rok wytrzymały ) wszedzie i nie moge znależć jakby komuś rakie cudo wpadło w oczy przypadkiem to preosze o kontakt
Szukam po raz kolejny tej uszczelki(prawie rok wytrzymały ) wszedzie i nie moge znależć jakby komuś rakie cudo wpadło w oczy przypadkiem to preosze o kontakt
sti44 pisze:danny007 pisze:Nie chce nic mowic ale to jest 2.5 cala uszczelka ,ktora mozesz kupic na ebayu[/quote
musisz zakupic stalowa warstwowa,a nie te tanie -Lateral Performance sprzedaje takie
http://biznesatlas.com/wpis.php?id=313625 Ewentualnie zakład z jelonek też powinien to ogarnąć.