Kupno Immprezy GT - info o autku

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
lukasz323m
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: MY02 BugEye STI, MY97 Outback
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Kupno Immprezy GT - info o autku

Post 13 paź 2011, o 17:41

Witam wszystkich

Mam male pytanko odnosnie jednego GT wystawionego do sprzedazy. Potrzebuje informacji, czy ktos cos moze mi wiecej powiedziec o tej Imprezce. Wystawiona jest w komisie w Bielawie. Chce pomoc koledze w zakupie, bo jak raz sprobujesz to zdania juz nie zmienisz :-) 8-) :evilgrin: narazie udalo mi sie namowic go na Subaru i napalil sie na wlasnie to z linka ponizej. Z gory dziekuje za wszelkie info.

http://moto.allegro.pl/subaru-impreza-g ... 44869.html

Pozdrawiam wszystkich

...jadąc wyłączam radio i otwieram okno... ;-)

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Re: Kupno Immprezy GT - info o autku

Post 13 paź 2011, o 18:35

lukasz323m, :arrow: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 88#p258388

nic nie zginęło, nie musisz zakładać nowego tematu. Poprzedni został po prostu przeniesiony do odpowiedniego działu. ;-)

lukasz323m
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 13 paź 2011, o 21:58

Dzieki :oops: po prostu zakladalem temat w pracy, a tam internet ma znaczne ograniczenia i myslalem, ze nie udalo mi sie tmatu zalozyc. Sorka za balagan :oops:

Matiz
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror

Post 13 paź 2011, o 22:28

lukasz323m pisze: Chce pomoc koledze w zakupie
nooo...

tez pomoglem kumplowi z civikiem...

Bedzie wymienial silnik :?
Obrazek

lukasz323m
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 15 paź 2011, o 14:00

Dlatego najpierw zasiegam opini u Was, ludzi ktorzy moga wiedziec wiecej na temat danego auta :-)

kuzi4
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00

Post 20 paź 2011, o 22:25

Wygląda ładnie... No i to tyle co można powiedzieć - musicie jechać i oglądnąć. Z opisu wynika, że to wersja Nardi, cała reszta jaką można tutaj napisać to nic innego jak wróżenie z fusów. Może będziecie mieli szczęście i ujawni się ktoś, kto zna to auto. Auto jest na śląskich nr-ach. Zadzwoń do katowickiego 4turbo, może było u nich i coś Ci powiedzą. Ja przed zakupem swojego GTka dzwoniłem do Nich i do Kopera. Trochę się dowiedziałem i... kupiłem Imprezę. Jak jest w Bielawie to jeszcze możesz podpytać w dzierżoniowskim MTS'ie. W aukcji lokalizacja jest Żory, a mówisz że stoi w komisie w Bielawie... Może nieistotne ale zastanawiające... No i jeszcze jedno - bardzo dokładnie bym sprawdził samochód, myślę że jest od typowego handlarza - nikt kto jeździ GT'kiem nie napisał by, że ma 220 KM tylko dokładnie 218 KM. Posiadacze Subaru są zboczeńcami :giggle: (ja o swoim piszę, że ma 222 KM bo tyle wyszło z hamowni) ale w tym przypadku wnioskuję, że to seria więc 218... Swoją drogą dobrą chorobą zaraziłeś kolegę :thumb:

ODPOWIEDZ