Czy moze ktoś mi pomó w temacie przekładni kierowniczej

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
aga.sun1
0 gwiazdek
Auto: Subaru Outback
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Czy moze ktoś mi pomó w temacie przekładni kierowniczej

Post 20 paź 2011, o 18:40

Witam

Sukam używanej przekładni kierowniczej do Subaru Legacy 2005 rok , silnki 3.0 H6 . Czy ktoś moze mi w tym temacie pomóc .

Chce takze sprzedać to moje autko.. więc moze ktoś jest zainteresowany. 2005 rocznik , przejechane 160 000 km, silnki 3.0 H 6 ,automat , jasne skóry w środku ...
pozdrawiam

Kubik
4 gwiazdki
Auto: impreza

Re: Czy moze ktoś mi pomó w temacie przekładni kierowniczej

Post 20 paź 2011, o 19:52

aga.sun1 pisze:Witam

Sukam używanej przekładni kierowniczej do Subaru Legacy 2005 rok , silnki 3.0 H6 . Czy ktoś moze mi w tym temacie pomóc .

Chce takze sprzedać to moje autko.. więc moze ktoś jest zainteresowany. 2005 rocznik , przejechane 160 000 km, silnki 3.0 H 6 ,automat , jasne skóry w środku ...
pozdrawiam
Twoja nie da się naprawić , czy jej nie masz ?

aga.sun1
0 gwiazdek
Auto: Subaru Outback

Post 21 paź 2011, o 18:01

trzeba ja regenerowac lub lepiej wymienic na nowa ale nowa - uzywana ...ale sa problemy ze znalezieniem do silnika 3.0 H 6 uzywanej przekladni kierowniczej ... dlatego pytalam czy ktos moze wie gdzie taka znalezc , mozecie mi pomoc w tym temacie ?

kuzi4
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00

Post 23 paź 2011, o 12:40

To nie ten dział. Problem z maglem opisz w trytytkach, a auto wystaw na sprzedaż w ogłoszeniach. Jak tak zrobisz to do większego grona osób mogących Ci pomóc dotrze Twoje pytanie i sprawa. Potem poproś modów o zamknięcie tego tematu tutaj.

ODPOWIEDZ