Nardi 97r GT
Nierówno chodzi, brak mocy i jakieś stuki puki w okolicach przepustnicy.
Świeczki sprawdziłem, przewody WN też, nawet mechanik sprawdził wtryski i rozrząd ale to chyba nie to. Stukowy?
Po wjechaniu w konkretną kałużę tak się stało.
Stuki puki GT w okolicach przepustnicy.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Stuki puki GT w okolicach przepustnicy.
Moze ktoras korba sie uwalnia? :) (choc to w sumie nie smieszne, bo efekt koncowy moze byc dziura w bloku)
Spalanie stukowe wbrew pozorom nie bedzie sie objawialo "stukaniem pukaniem" jako takim, jesli masz na mysli takie wyrazne, glosne pukanie.
Spalanie stukowe wbrew pozorom nie bedzie sie objawialo "stukaniem pukaniem" jako takim, jesli masz na mysli takie wyrazne, glosne pukanie.
Jacek "AMI" Rudowski
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re:
Znam podobny przypadekKrysztal pisze:sknerus że się tak zapytam... masz stożek albo coś pokombinowane z dolotem ?? bo jeżeli tak to może h2o Ci wciągnęło...
Może któraś panew się obróciła hmm
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Miałem już styczność w subaru z korbą ale to nie to. Dźwięk podobny jak zdejmę przewód z cewki i wali po kolektorze. Cewka OK.
GTek 100% seria jedynie cały wydech ktoś kiedyś zmienił na sport.
pomocy !!!!!!!!! bo już prawie rok w garażu stoi.
Chcę sprzedać ale w takim stanie nie ma sensu ogłoszenia dawać.
Wiem że to jakaś głupota bo było OK a nagle na wstecznym przejeżdżałem przez głęboką kałuże i do tej pory nie ogarniam co mu jest.
GTek 100% seria jedynie cały wydech ktoś kiedyś zmienił na sport.
pomocy !!!!!!!!! bo już prawie rok w garażu stoi.
Chcę sprzedać ale w takim stanie nie ma sensu ogłoszenia dawać.
Wiem że to jakaś głupota bo było OK a nagle na wstecznym przejeżdżałem przez głęboką kałuże i do tej pory nie ogarniam co mu jest.

Jak nie ogarniasz, to zdecydowanie polecam warsztat znajacy sie na subaru. Oszczedzisz sobie czasu i docelowo takze pieniedzy.
Jacek "AMI" Rudowski