Witam!
Już kiedyś poruszałem temat magla w GTku ,przy okazji ,,regeneracji'' mojej szt. Więc temat powrócił bo tak to
się fachowo regeneruje u nas w kraju . Nie minął rok i leje się jak z ... lejka :) .Niestety mimo iż lało sie prawdopodobnie kilka
miesięcy do super firmy dotarłem 2tygodnie po 12miesiącach gwarancji (telefonicznie zgłaszałem wcześniej ale wiecie rozumiecie :) Ogólnie pewnie i tak by nie uznali ,, bo to coś nie tak z samochodem '' Nie była to wcale tania usługa - i koniec tematu .
Konkretnie nazwy firmy nie podam podpowiem jedynie że nie należy szukać tego typu działalności gospodarczej na trasie od Piaseczna do Magdalenki i tyle . Ponieważ już szczekam na regeneracje kupie jakiś używany magiel (ostatnio szanowne forum wspólnie doszło do przekonania że właściwie różnic wielkich między GTkiem a ssakiem nie ma , ba wyszło że ze ssaka lepsza .) Pewnie i tak kupie GTkową ( może jakaś mocniejsza jest ) tylko potrzebuje informacji CZY DO GTKA 93-96 BĘDZIE PASOWAŁ KAZDY MAGIEL Z GTków 93-00 ????? .Po prostu kupić nie problem ale nie chce niespodzianek typu ciut inny gwinty do przewodów lub ciut inne ich miesce - wiecie o co chodzi
Pozdrawiam
I przy okazji Wesołych Świąt :)
Magiel w GTku , temat powrócił ,pytanie !!!
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Magiel w GTku , temat powrócił ,pytanie !!!
Może trochę OT ale miesiąc temu dopadł mnie ten sam problem w wannie ssaku. Wymieniłem ori magiel na przekładnię z turbodziada (3,4 obrotu na 3 obroty) i jestem mega zadowolony. Na pewno nigdy nie wrócę do fabrycznego przełożenia.