Tu rodzi się moje pytanie, jakie uszczelki układu wydechowego będę potrzebował? Wydech to central + backbox.
Uszczelka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Uszczelka
W poniedziałek dzięki forumowiczowi niuniek stanę się posiadaczem dość głośnego wydech (Blitz Nur Spec R)
.
Tu rodzi się moje pytanie, jakie uszczelki układu wydechowego będę potrzebował? Wydech to central + backbox.
- leinad
- 3 gwiazdki
Re: Uszczelka
Jedną uszczelkę już mam http://sklep.4turbo.pl/product-pol-8228 ... owego.html (uszczelka 50 zł + 30 zł przesyłka
)
przynajmniej obsługa w 4turbo na wysokim poziomie (zmówiłem w piątek popołudniu, a już dzisiaj było na miejscu
). Teraz pozostaje tylko uszczelka pomiędzy
downpipe a centralem ale jutro się tym zajmę.
przynajmniej obsługa w 4turbo na wysokim poziomie (zmówiłem w piątek popołudniu, a już dzisiaj było na miejscu
downpipe a centralem ale jutro się tym zajmę.
- leinad
- 3 gwiazdki
Operacja zakończyła się sukcesem
Ale ten wydech wrzeszczy
podziwiam ludzi, którzy robią na nim długie trasy, chociaż czuję, że to
wszystko kwestia przyzwyczajenia. Może jest to moje subiektywne odczucie ale wydaje mi się, że auto się trochę lepiej zbiera (chociaż brat też tak powiedział).
Czy to możliwe?
wszystko kwestia przyzwyczajenia. Może jest to moje subiektywne odczucie ale wydaje mi się, że auto się trochę lepiej zbiera (chociaż brat też tak powiedział).
Czy to możliwe?
- leinad
- 3 gwiazdki
Mam nadzieję, że zmiana wydechu nic nie narobi w silniku, przecież wszystkie katy zostały.