Pozdrawiam i dziękuję za wszelki tipy
szukam obk od 05 wzwyż,ktokolwie wie....
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- gladius56
- 1 gwiazdka
- Auto: legas 2.5 ,04 ,165 kucy
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
szukam obk od 05 wzwyż,ktokolwie wie....
Jest taka sprawa,że bliscy moi po obserwacji mego legasia uznali, że outback to będzie to! No i ,gdzieś to pisałem po sprawdzeniu 4 aut na allegro i otomoto (carfax) dowiedzieli,żę chciano im wepchnąć złomy, lub cofnięte liczniki.Na razie zrezygnowali z wersji US i szukają dalej tych z kraju i z ASO.Ale ciężko im to idzie. Mogą wydać ok.50-60 tys. w grę wchodzi leasing. Możę ktoś widział,słyszał o czymś lśniącym pachnącym nowością,2,5l AT ,z nakręconymi ok. 50k km?
Re: szukam obk od 05 wzwyż,ktokolwie wie....
http://forum-subaru.pl/bb3/viewforum.php?f=5 ten dział byłby chyba bardziej odpowiedni dla Twojego posta 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
gladius56, sprawdzałeś na stronie SIPu? Tam sie dealerzy ogłaszają. Faktycznie słyszałem, że obecnie jest ciężko jeśli chodzi o dobre egzemplarze.
-
wojtekch
- 0 gwiazdek
- Auto: było Subaru Forester S-Turbo 99, jest OBK 2.5 AT
Polecam Piter 35, naprawdę spoko gość i zawsze znajdzie coś ciekawego 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
wojtekch pisze: Polecam Piter 35, naprawdę spoko gość i zawsze znajdzie coś ciekawego![]()
I jeszcze cofa liczniki w drugą stronę! Znaczy cofa do tyłu, czyli nabija do przodu... no że więcej jest niż w rzeczywistości, no. Jest tutaj grono osób, którym ściągnął auta (mi nie, jeszcze) i... widuje się z nimi kilka razy do roku i go jeszcze nie zabili, a to o czymś świadczy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Najbardziej aktywny jest w wątku o wirtualnych regatach volvo 
Moim zdaniem to czysty przypadek.EterycznyŻołądź pisze:widuje się z nimi kilka razy do roku i go jeszcze nie zabili, a to o czymś świadczy.
czarne jest piękne...
Moje drugie ja to szwajcarski tunungowiecvibowit pisze: Moim zdaniem to czysty przypadek.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam .
Przyglądałem się tematowi i niestety musze powiedzieć ,że niestety ale ja nie podejmę się znalezienia takiego samochodu
.
Dlaczego
po poprostu nie jest mozliwe znalezienie takiego auta w takim roczniku + podobny przebieg
.
Auto bezwypadkowe i z takim przebiegiem kosztuje zdecydowanie więcej niz mają Twoi znajomi .Rozumiem ,że nie dysponuja większą kwotą .
W naszym państwie fiskalnym występuje koszmarnie wysoki podatek akcyzowy na taką pojemność auta a mianowicie 18,6 % które trzeba zapłacić przy sprowaczeniu samochodu od kwoty zakupu
.
Dlatego też proponuję porozglądać się w Polsce po salonach i od forumowiczów .Może znajdzie się coś godnego uwagi
Pzd
Piter 35
Przyglądałem się tematowi i niestety musze powiedzieć ,że niestety ale ja nie podejmę się znalezienia takiego samochodu
Dlaczego
Auto bezwypadkowe i z takim przebiegiem kosztuje zdecydowanie więcej niz mają Twoi znajomi .Rozumiem ,że nie dysponuja większą kwotą .
W naszym państwie fiskalnym występuje koszmarnie wysoki podatek akcyzowy na taką pojemność auta a mianowicie 18,6 % które trzeba zapłacić przy sprowaczeniu samochodu od kwoty zakupu
Dlatego też proponuję porozglądać się w Polsce po salonach i od forumowiczów .Może znajdzie się coś godnego uwagi
Pzd
Piter 35
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- gladius56
- 1 gwiazdka
- Auto: legas 2.5 ,04 ,165 kucy
dzięki, a wydawałoby isę,że 50-60 tys. to sporo jak na 4 letnie auto. Nic to,szukam dalej i apel nadal aktualny.z góry dzięki za pomoc. 
Ja swojego prawie 3 latka sprzedawałem przez pół roku i w końcu za niewiele więcej poszedł
Ale nie było kwesti słabej złotówki. Auto było juz w kraju od dawna.
Ale nie było kwesti słabej złotówki. Auto było juz w kraju od dawna.