Witam jestem tutaj nowy , zarejestrowalem sie tylko po to by moze komus pomóc w znalezieniu częsci, mam do sprzedania owe cacko na czesci lub w calosci, auto to anglik , jezdzace , wszsytko sprawne( ABS nie dziala , bo zabki w tarczach wygniły ) reszta sprawna , brakuje zderzaka przedniego , maski , blotników, lamp przednich , wszelkich pytan z mila checia udziele pod numerem telefonu 512451321 po godzinie 17 tej , do niedzieli jestem w kraju, pozniej tylko droga mailowa i posrednictwo kogos z mojej rodziny.
NIe wiem jakie jest to oznaczenie modelowe, silnik 2.0 16V , podobno 125 Km oznaczenie silnika ej20. zdjecia postaram sie wrzucic pozniej ,bo mam mały problem z karta. Prosze adminów o nie usuwanie posta, ewentualne przesuniecie go w odpowiedni dział,
Pozdrawiam.
nawiasem mówiac ZAJEBISTA SPRAWA JAZDA NA 4 łapy !! auto zupelnie sie inaczej zachowuje na drodze, ciekaw jestm jak to w zime , albo mocniejszy silniok sobie radzi , bo na razie co do napędu sam plusy :) noo , moze pozniej troszke traci i RWD go dogania o mniejszej mocy lekko, ale ogolnie duzo radosci :)
obiecan fotki :
Sprzedam Subaru Impreza 98 , czesci
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Sprzedam Subaru Impreza 98 , czesci
2 tys PLN do malej negocjacji :)
w tej chwili jest wybebeszona , to znaczy zdjete drzwi ( mial elektryke ) szyberdach ( elekt sprawny ) wyciagniety dywan, bo byl i tak przetary,, chodzilo nam o to zeby to jakos odelcyc, zeby polatac bokiem, bo przy tej mocy to na trawie sobie radzi i na szutrówce :) napedy sprawne w 100 % do tyłu do przodu kopie 4 kołami, nic nie stuka w napedach . ogolnie jeszcze jakby ktos chciał do wariacji czy na częsci któr pasuja do naszych normalnych samochodów :) silnik , moim zdaniem ok , , kable nowe, swiece nowe, olej i filtr oleju nowy ( chcielismy zeby to mialo ręce i nogi) nic nie stuka w nim i ma bardzo rowna i miła prace, to tyle, na wszelkie pytania postaram sie odpowiedziec w miare mojej wiedzy i mozliwosci.
w tej chwili jest wybebeszona , to znaczy zdjete drzwi ( mial elektryke ) szyberdach ( elekt sprawny ) wyciagniety dywan, bo byl i tak przetary,, chodzilo nam o to zeby to jakos odelcyc, zeby polatac bokiem, bo przy tej mocy to na trawie sobie radzi i na szutrówce :) napedy sprawne w 100 % do tyłu do przodu kopie 4 kołami, nic nie stuka w napedach . ogolnie jeszcze jakby ktos chciał do wariacji czy na częsci któr pasuja do naszych normalnych samochodów :) silnik , moim zdaniem ok , , kable nowe, swiece nowe, olej i filtr oleju nowy ( chcielismy zeby to mialo ręce i nogi) nic nie stuka w nim i ma bardzo rowna i miła prace, to tyle, na wszelkie pytania postaram sie odpowiedziec w miare mojej wiedzy i mozliwosci.