[S] Impreza WRX 2007 US TR

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
kubryk
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Impreza WRX 2007 US TR

Post 6 paź 2009, o 14:33

Witam,

mam do sprzedania imprezę WRX US Tuner Ready z 2007.

Szersza informacja i zdjęcia na http://allegro.pl/item764948390_subaru_ ... t_sti.html

Pozdrawiam,
Kuba

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Re: [S] Impreza WRX 2007 US TR

Post 6 paź 2009, o 15:44

kubryk w ogłoszeniu na allegro pisze: W tym roczniku specyfikacje US i EU różnią się jedynie bocznymi kierunkowskazami i wyskalowaniem liczników.
A wskaźnik temperatury zewnętrznej, pokrętło temperatury wewnętrznej, radio z nieparzystymi częstotliwościami ... :roll:

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 6 paź 2009, o 15:49

...odpalanie ze sprzęgłem, piszczenie po wsadzeniu kluczyka, fotele, ogrzewane lusterka i fotele.....

kubryk
0 gwiazdek

Post 6 paź 2009, o 16:55

Wersja TR nie ma automatycznej klimatyzacji, a kolory niebieski i czerwony są podobne w EU i US :)

Poza tym bardziej skupiałem się na elementach jezdnych (w których do tej pory była spora różnica pomiędzy specyfikacjami US i EU) a nie tym, czy radio ma parzyste częstotliwości. Sorry, ale IMHO taki samochód ma jeździć a nie odpalać się bez sprzęgła, czy wyświetlać temperaturę w stopniach celsjusza.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 6 paź 2009, o 16:58

kubryk, nie kwestionujemy właściwości jezdnych US spec'a. Sprzedajesz bardzo fajne autko.
Chodzi jedynie o to, że w treści ogłoszenia minąłeś się z prawdą.

kubryk
0 gwiazdek

Post 6 paź 2009, o 17:13

So What! pisze:kubryk, nie kwestionujemy właściwości jezdnych US spec'a. Sprzedajesz bardzo fajne autko.
Chodzi jedynie o to, że w treści ogłoszenia minąłeś się z prawdą.
Masz rację. Po prostu w ogłoszeniu skupiłem się na właściwościach jezdnych, pozostałe jako nieistotne dla tego typu samochodu pomijając. Natomiast wrzuciłem informację na forum, zakładając, że tutaj zainteresowani będą zorientowani w kwestii autka, które chcą kupić. Wolę oddać Imprezę w dobre ręcę...

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ