Witam,
mam do sprzedania imprezę WRX US Tuner Ready z 2007.
Szersza informacja i zdjęcia na http://allegro.pl/item764948390_subaru_ ... t_sti.html
Pozdrawiam,
Kuba
[S] Impreza WRX 2007 US TR
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: [S] Impreza WRX 2007 US TR
A wskaźnik temperatury zewnętrznej, pokrętło temperatury wewnętrznej, radio z nieparzystymi częstotliwościami ...kubryk w ogłoszeniu na allegro pisze: W tym roczniku specyfikacje US i EU różnią się jedynie bocznymi kierunkowskazami i wyskalowaniem liczników.

...odpalanie ze sprzęgłem, piszczenie po wsadzeniu kluczyka, fotele, ogrzewane lusterka i fotele.....
Wersja TR nie ma automatycznej klimatyzacji, a kolory niebieski i czerwony są podobne w EU i US :)
Poza tym bardziej skupiałem się na elementach jezdnych (w których do tej pory była spora różnica pomiędzy specyfikacjami US i EU) a nie tym, czy radio ma parzyste częstotliwości. Sorry, ale IMHO taki samochód ma jeździć a nie odpalać się bez sprzęgła, czy wyświetlać temperaturę w stopniach celsjusza.
Poza tym bardziej skupiałem się na elementach jezdnych (w których do tej pory była spora różnica pomiędzy specyfikacjami US i EU) a nie tym, czy radio ma parzyste częstotliwości. Sorry, ale IMHO taki samochód ma jeździć a nie odpalać się bez sprzęgła, czy wyświetlać temperaturę w stopniach celsjusza.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
kubryk, nie kwestionujemy właściwości jezdnych US spec'a. Sprzedajesz bardzo fajne autko.
Chodzi jedynie o to, że w treści ogłoszenia minąłeś się z prawdą.
Masz rację. Po prostu w ogłoszeniu skupiłem się na właściwościach jezdnych, pozostałe jako nieistotne dla tego typu samochodu pomijając. Natomiast wrzuciłem informację na forum, zakładając, że tutaj zainteresowani będą zorientowani w kwestii autka, które chcą kupić. Wolę oddać Imprezę w dobre ręcę...So What! pisze:kubryk, nie kwestionujemy właściwości jezdnych US spec'a. Sprzedajesz bardzo fajne autko.
Pozdrawiam