[NS] WRX 2005 EU 66 tysięcy km.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[NS] WRX 2005 EU 66 tysięcy km.
Za max dwa tygodnie będe sprzedawał bardzo ładnego i zadbanego WRXa 2005 EU o oryginalnym i udokumentowanym przebiegu 66 tysięcy kilometrów w kolorze niebieskim.Powodem sprzedaży jest odbiór Sti Autko ma z dodatków dorzucone:
bov Forga
tylni wydech sportowy (bardzo ładnie gra)
zegar doładowania lamco
dolot boomz racing
gałke momo GTR + oryginalna subaru momo
nagłośnienie -jednostka sterująca AlpineIDA-X300 głośniki Mac Audio
Przy 60 tysiącach kilometrów wymienione były oleje w skrzyni i dyfrach.W silniku motul 300V
Imprezka w bardzo ładnym stanie, nigdy nie upalana ,latała głównie po trasie Wawa-Lublin więc tam mógliście ją zobaczyć.
Cena 52900 dla forumowiczów możliwość negocjacii :)Więcej info priv lub 0606140901
bov Forga
tylni wydech sportowy (bardzo ładnie gra)
zegar doładowania lamco
dolot boomz racing
gałke momo GTR + oryginalna subaru momo
nagłośnienie -jednostka sterująca AlpineIDA-X300 głośniki Mac Audio
Przy 60 tysiącach kilometrów wymienione były oleje w skrzyni i dyfrach.W silniku motul 300V
Imprezka w bardzo ładnym stanie, nigdy nie upalana ,latała głównie po trasie Wawa-Lublin więc tam mógliście ją zobaczyć.
Cena 52900 dla forumowiczów możliwość negocjacii :)Więcej info priv lub 0606140901
Re: [NS] WRX 2005 EU 66 tysięcy km.
Dobra cena, jak cały to tylko brać 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Doktorek, a nie wolałbyś STi sprzedać? WRX tańszy w utrzymaniu, wygodniejszy i w ogóle. 

Fakt że wrx jest świetny na polskie warunki i generalnie będzie mi się bardzo trudno z nim rozstać tym bardziej że ta impreza jest w perfekcyjnym stanie ale coś mnie ciągnie do STI sam nie wiem co 

O jak nie wiesz coDoktorek pisze: coś mnie ciągnie do STI sam nie wiem co

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
Piter 35 pisze: O jak nie wiesz coto lepiej nie ryzykować
![]()
![]()
Właśnie! A jak masz jeszcze DCCD to od razu byś kupca znalazł na to kompletnie bezsensowne auto.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehhe no i to bezsensowne kompletnie autko mam na pokladzie DCCD :) ale chyba spróbuje je okiełznać
Co do info o wrx priv pzdr

Co do info o wrx priv pzdr
- Witek
- 6 gwiazdek
Na pewno nie byłbyś zainteresowany sprzedażą? Duuużo więcej byś zarobił niż za tego WRXa.Doktorek pisze: Hehhe no i to bezsensowne kompletnie autko mam na pokladzie DCCD :) ale chyba spróbuje je okiełznać![]()

Jeśli nie, to wiedz, że Cię już bardzo nie lubię. Ze szczerej i nieukrywanej zazdrości.

Witek, ale ten STI to na pewno srebrny jest 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Doktorek pisze: Co do info o wrx priv pzdr
Ja też poproszę.

411KM @ 575Nm
Plotki ploteczki , a nie jestDoktorek pisze: Hmmm a kto napisał że jest mapowany?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Doktorek, to było pytanie z możliwością rozszerzenia. szkoda, że jak dolot to bez mapy bo przynajmniej ktoś sprawdziłby czy przepływka jeszcze coś pokazuje.... moje prawdopodobne kondolencje skoro niemapowany. 

Hmmm generalnie to na 100% procent nie jestem pewien z tą mapą bo nie bylem na hamowni a każdy kto wsiada do tego subaraka i latał wcześniej wrxem mówi że on jakiś taki mocny ale ja nie puszczam w obieg nie sprawdzonych informacji:) a co do przepływki to jest sw super stanie bo ostatnio wymieniałem czujnik gazow wylotowych i w serwsie powiedzieli że zero błędów i wszystko tip top, no tylko że chwilowo zdjęty dolot bo latem słabł na mocy ale następny klijent dostaje w gratisie więc napisałem w ogłoszeniu.Jeśli bedzie miał ochote to sobie założy :) i sprawdzi moc i jeśli będzie standartowa to wgra nowe mapy.
Wczoraj odebrałem STI i od dzisiaj sprzedaje WRXa, a że potrzebuje środków na mody to nowa cena dla forumowiczów 51500.Samochód naprawde w świetnym stanie żal sprzedać go poza forum.
WRX świeżo po wymianie motula,zero wkładu własnego, a cena stopniała ostatecznie do 49900 !!!!