Kupię kangurkę do Forysia "98
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Witam jestem zaiteresowany kupnem kangurki do Forysia 1998r. , gdyż w ostatni weekend miałem bliskie spotkanie z betonowym słupkiem. Pech
Może ktoś posiada jakies informacje, gdzie najszybciej można kupić zdobyć to b. prosze o info.
Może ktoś posiada jakies informacje, gdzie najszybciej można kupić zdobyć to b. prosze o info.
Re: Kupię kangurkę do Forysia "98
willy, a to ustrojstwo cholernie drogie jest. Też sobie kiedyś rozwaliłam, na allegro za używany chcieli 600 zł, na zamówienie z USA nówka sztuka 300$
.
Poszłam więc do takiego warsztatu, gdzie zajmują się naprawą zderzaków, kleją ten plastik jakoś na gorąco czy jak, nie wiem
. W każdym razie za całe 30 zł. zalepili mi te dwie dziury, potem pojechałam do lakiernika, i za jakieś 50 zł. polakierowali mi kangurka na właściwy kolor i nie ma śladu
.
No chyba, że rozkwaszony masz w drobny mak, to już tu taki magik nie pomoże

Poszłam więc do takiego warsztatu, gdzie zajmują się naprawą zderzaków, kleją ten plastik jakoś na gorąco czy jak, nie wiem

No chyba, że rozkwaszony masz w drobny mak, to już tu taki magik nie pomoże

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
To ta szpanerska
(
) nakładka z przodu na zderzaku z napisem FORESTER. Nie wiem czy zauważyłeś, mam takie cuś.

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Doxa, aaaa, nie wiedziałem, że na to się mówi "kangurka": http://www.ebroadcast.com.au/ecars/Suba ... rester.jpg 

So What! pisze: nie wiedziałem, że na to się mówi "kangurka"
bo kangurek sie mówi nie kangurka

Pfff... ta jest nijaka
. Zobacz moją
(zdjęcie pożyczyłam sobie od pana Radka z Otwocka)

P.S. No i oczywiście esilon ma rację. To jest TEN kangurek, a TA kangurka, to taka bluza/kurtka z jedną dużą kieszenią z przodu, zwykle z kapturem

- So What!
- 6 gwiazdek
ŚlicznaDoxa pisze: Pfff... ta jest nijaka. Zobacz moją
![]()

esilon pisze: bo kangurek sie mówi nie kangurka
Widzę, że nie czytaliście tytułu wątkuDoxa pisze: P.S. No i oczywiście esilon ma rację. To jest TEN kangurek, a TA kangurka, to taka bluza/kurtka z jedną dużą kieszenią z przodu, zwykle z kapturem![]()

So What! pisze: Widzę, że nie czytaliście tytułu wątku
So What!, przecież doskonale wiesz , że tytuł wątku nijak się ma do tego co w środku, tu jest i tak cholenie blisko

- grzywaczewski
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2.5 N/A '07
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kangurka, kangurka.
Nazwa wziela sie z Australii, tam ciezarowki maja cale przody orurowane-okratwane-osiatkowane bo w nocy latwo trafic w kangura...
Nazwa wziela sie z Australii, tam ciezarowki maja cale przody orurowane-okratwane-osiatkowane bo w nocy latwo trafic w kangura...
Doxa, dzieki za podpowiedź próby poskładania tego do kupy.!!!! Jakoś wogóle o tym nie pomyślałem. Poprostu od razu prosta decyzja - odnowic i cieszyć się z jazdy dalej. Szczerze mówiąc to nie wygląda to najlepiej ale spróbować nie zaszkodzi.
TA kangurka się mówi?grzywaczewski pisze: Kangurka, kangurka.

A wrzuć fotkę. Zobaczę, czy podobnie jak u mnie. Kurcze, miałam zdjęcie swojej dziurawej, ale akurat kilka dni temu przeinstalowywałam Windowsa i poszłooo, ech.willy pisze: Szczerze mówiąc to nie wygląda to najlepiej ale spróbować nie zaszkodzi.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
przykre zdarzenie
, ale kangurek wygląda ok http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?p= ... ht=#984737

Wczoraj znalazłem gościa, który podjął się pospawania kangurki, niegwarantuje co z tego wyjdzie, gdyz sa duże ubytki, ale nie powiedział, że nie da się tego zrobić, dlatego " niech moc będzie z nami ". Sorrki Doxa, ale nie umię wrzucic fotek.
Może jakas mała podpowiedź.
A tak przy okazji czy ktos zna dobrego mechanika od subarków z podkarpacia ???
W Rzeszowie jest serwis, czy ktos ma juz jakieś doświadczenia z tymi panami???

A tak przy okazji czy ktos zna dobrego mechanika od subarków z podkarpacia ???
- So What!
- 6 gwiazdek
Kliknij na "Podgląd" w pod okienkiem szybkiej odpowiedzi. Następnie wybierz kliknij na zakładkę "Dodaj załącznik". Dodaj zdjęcie i "wyślij" post.willy pisze: nie umię wrzucic fotek.
Możesz też załadować zdjęcie na dowolny serwis ze zdjęciami, np. http://imageshack.us/ i wkleić na do swojego postu link do zdjęcia.
a ja słyszałem ,że właśnie przez te cię żarówki z Australii mówi sie na to "odkangurniki" 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: "odkangurniki"

A ja słyszałam, że były one montowane tylko w forkowej wersji "Hubertus" :)
Doxa, nie wiem ja nie posiadam takowego ,bo u nas się z kangurami pija, a nie ich samochodami rozjeżdża 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

willy pisze: A tak przy okazji czy ktos zna dobrego mechanika od subarków z podkarpacia ???
Z tego co wiem od forumowiczów i z rozmów na tegorocznym Rajdzie Rzeszowskim to w Rzeszowie totalna kicha z serwisowaniem Subaru.
Stosunkowo niedaleko masz do carfita do Nowego Sącza, a on ogarnia temat bardzo dobrze. http://www.carfit.com.pl/willy pisze: A tak przy okazji czy ktos zna dobrego mechanika od subarków z podkarpacia ???
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mówi się bull bar albo roo bar. Najczęściej słyszałem bull bar.burat pisze: a ja słyszałem ,że właśnie przez te cię żarówki z Australii mówi sie na to "odkangurniki"![]()
roo = kangaroo, oni tak wszystko skracają