(K) opony letnie 215/45/17
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(K) opony letnie 215/45/17
witam wszystkich w nowym 2010,,,,,,,,,,,,
poszukuje oponek letnich,,,,,,do subaru imprezy 2.0R rozmiar katologowy to 215/45/17 minimalnie uzywane lub nowe w dobrej cenie
oczywiscie 4sztuki
Re: (K) opony letnie 215/45/17
Mysle nad tym samym tematem i chce sprowadzic z USA jest wiekszy wybor i sa tansze. Jezeli interesuje Cie taka mozliwosc daj znac!
Subydu
Subydu
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam, co prawda używane, ale nawet niezłe Conti SC2. Mają jakieś 5,5 mm i jedna 6,5- musiałem kiedyś wymienić. Cena ok.600 zł . Jak jesteście zainteresowani to piszcie.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

witam pewnie ze interesuje wszystko zalezy od ceny......nie jezdze jakos wyczynowo wiec nie sa mi potrzebne jakies super opony.....czekam na propozycje????subydu pisze:Mysle nad tym samym tematem i chce sprowadzic z USA jest wiekszy wybor i sa tansze. Jezeli interesuje Cie taka mozliwosc daj znac!
Subydu
witam szukam nowych lub uzywanych ale zeby miały z 7mm bieznika.....wiec dziekipawlaswrc pisze:Mam, co prawda używane, ale nawet niezłe Conti SC2. Mają jakieś 5,5 mm i jedna 6,5- musiałem kiedyś wymienić. Cena ok.600 zł . Jak jesteście zainteresowani to piszcie.
w jakich cenach około te opony ze stanów? moze bym załatwił wiekszego odbiorce
prosze o info.
prosze o info.