Jako, że nikt nie odpowiedział na moje wcześniejsze ogłoszenie to zapytam tak:
CZY KTOŚ WIE KTO KUPIŁ P1 OD CZŁOWIEKA Z KIELC, CO TO NA ALLEGRO MA NICK McBartek? bo ktoś kupił z zamiarem przebudowy na rajdówkę a ja poszukuję skórzanego lewarka ręcznego KONIECZNIE z czerwoną nicią a takowy w P1 jest, no chyba, że ktoś ma taki do CLASSICa. Jeszcze potrzebuję m.in. zaślepkę na przedni pas bezpieczeństwa do górnego mocowania, zaślepkę (bądź popielniczkę) w tunel środkowy, oświetlenie bagażnika, klamkę schowka pasażera. WSZYSTKO DO CLASSICA. HELP!!!!!!!
Częsci P1 !!!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Częsci P1 !!!!
no witam,mam na warsztacie swoja rozbita subarynke srx jeśli coś potrzebujesz to pisz na gg 13457550,rozbita jest od przodu ale nie mocno( jeszcze pali i nawet trochę jeżdzi) tylko problem że przylatuje do polski dopiero w lipcu,jeśli wtedy jeszcze coś będziesz potrzebował do na gg,przywioze za free,w polsce mieszkam na śląsku,pzdr
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!