P1
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: P1
NIE WIEM! Wiem tylko, że była bez prawa rejestracji więc ktoś ją wziął na rajdówkę. Rozmawiałem ze sprzedawcą chyba trzy razy i pisałem maila przez Allegro i miał mi podać tudzież załatwić numer kupującego i nic. Myślę, że nie ma sensu dzwonić tam po raz setny.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
A że tak wprost zapytam, po kiego grzyba Ci ta informacja, miałeś coś tam schowane pod tapicerkąpawlaswrc pisze:No tak, ale kto kupił?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No KURZA DUPA, może Wam się to wydać banalne ale jest tak: to autko najpierw było na części ale się chwilę spóźniłem z telefonem, bo okazało się, że KTOŚ "może" je weźmie w całości z zamiarem przebudowy na rajdówkę. Sprzedawca najpierw obiecał mi numer tel. kupca a potem ślad się urwał
. A we wszystkim chodzi o to, że P1 ma SKÓRZANY LEWAREK RĘCZNEGO Z CZERWONĄ NICIĄ której usilnie poszukuję, a skoro ktoś robi rajdówkę to skóra jest jak najbardziej FUUUJJJ! I tylko o to chodzi, więc może ktoś jednak ma taki lewarek, to dam wreszcie spokój i zamkniemy temat 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Mam nadzieję ale mój projekt to "coś więcej niż P1", powiedzmy, że jeszcze krok dalej. Już niedługo przedstawię JĄ na forum. Będzie GŁOŚNO!!!