kupie subaru 2.0
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- sebastian1984men
- 0 gwiazdek
- Auto: alfa 145 1.7boxer
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
kupie subaru 2.0
kubie subaru moze byc skorodowane po wypadku 2.0 wolnossace lub turbo moze byc bez papierow musi posiadacz sprawna jednostke napedowa skrzynie biegow i napedy kopletne mechanicznie i elektronika silnika w rozsadnych pieniadzach projekt przeszczepu do alfy145 1.7boxer prosze o skladanie propozycji na meila [email protected]
- sebastian1984men
- 0 gwiazdek
- Auto: alfa 145 1.7boxer
Re: kupie subaru 2.0
Jeśli chcesz to ja będę sprzedawał swoją Imprezę 2.0 115km.
Silnik, skrzynia i napędy są naprawdę cacy, buda jest uderzona z przodu i z boku.
Autko póki co jest kompletne.
Silnik, skrzynia i napędy są naprawdę cacy, buda jest uderzona z przodu i z boku.
Autko póki co jest kompletne.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
sebastian1984men,
może niedługo będę miał kompletny silnik (to jest z osprzętem, wiązką i ECU by MAPTEK) 2,0T (EJ205) do sprzedania. Silnik zadłubany do 245KM/360Nm, po przebiegu 200.000km (oryginalny przebieg do weryfikacji). Drogo nie będzie
Pozdrawiam
Grzegorz
może niedługo będę miał kompletny silnik (to jest z osprzętem, wiązką i ECU by MAPTEK) 2,0T (EJ205) do sprzedania. Silnik zadłubany do 245KM/360Nm, po przebiegu 200.000km (oryginalny przebieg do weryfikacji). Drogo nie będzie

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
sebastian1984men pisze: 150KM w zwyz
na pewno się dogadacieb.j. pisze: będę sprzedawał swoją Imprezę 2.0 115km.

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
Że się delikatnie wtrącę i zaznaczę nieśmiało swoją obecność i zainteresowanie owym silnikiem, o którym gadaliśmy przez tel.Grzesiek_67 pisze: sebastian1984men,
Pozdrawiam
Grzegorz

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Niedźwiedź,
o Tobie pamiętam
Ale wiesz, reklama dźwignią handlu i takie tam
Pozdrawiam
Grzegorz
o Tobie pamiętam

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Mnie się tam wydaje, że pomiędzy tymi 125 a 150 końmi dużej różnicy nie ma... ale ja mam automata, to może dlatego.Niedźwiedź pisze: na pewno się dogadacie