Witam
Jak w temacie jestem zainteresowany kupnem poprzeczek do GT 98 (MY99) w sedanie. Nie musza byc nowe.
Pozdr
[K] Poprzeczki dachowe do Imprezy GT MY99
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Poprzeczki dachowe do Imprezy GT MY99
RTR, mam dach, który potrzebuję do przekładki, bo mam jakiś pedalski szyber, którego chcę się w ten sposób pozbyć.
Na pewno będzie do wstawienia u mnie 1, może 2 poprzeczki. W sumie są 3. Jedną wycięli na bank, a czy drugą to sprawdzę, jak fura wróci z DDZ, ze spa
.
Jeśli nie znajdziesz, to te które mi zostaną oddam for free i nawet przywiozę
. Branie za coś takiego pieniędzy to byłby obciach.
Trzeba tylko poczekać, aż się wezmę za dach (max. w maju).
Pozdrawiam,
Na pewno będzie do wstawienia u mnie 1, może 2 poprzeczki. W sumie są 3. Jedną wycięli na bank, a czy drugą to sprawdzę, jak fura wróci z DDZ, ze spa

Jeśli nie znajdziesz, to te które mi zostaną oddam for free i nawet przywiozę

Trzeba tylko poczekać, aż się wezmę za dach (max. w maju).
Pozdrawiam,
Niewiem czy sie zrozumielismy bo mi chodzi o bagaznik dachowy (same poprzeczki z mocowaniami do dachu). Mozliwe ze sie zle wyrazilem.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Chyba tak. Ja miałem na myśli poprzeczki POD dachem/wzmocnienia.