[S] Zestaw hamulcowy STi/WRX MY 04 + koła STI

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
ts66
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: SUBARU IMPREZA WRX STi
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Zestaw hamulcowy STi/WRX MY 04 + koła STI

Post 24 maja 2010, o 21:09

W związku z tym że mam kupca na swoje auto WRX '04 ale niestety cena mnie nie satysfakcjonuje, zmuszony jestem zmienić hamulce w swoim aucie na seryjne z WRX żeby obniżyć cenę auta gdyż prezentów nie mam zamiaru robić nikomu. Mam więc do sprzedania:

- Zaciski hamulcowe 4 tłoczkowe przednie BREMBO STi

- Zaciski hamulcowe 2 tłoczkowe tylne BREMBO STi

- Nowe tarcze hamulcowe DBA przednie nacinane 330 mm Impreza STI MY01-04 seria 4000

- Nowe tarcze hamulcowe DBA tylne nacinane 313mm Impreza WRX (średnica bębna WRX, pod zacisk STI)

- Nowe klocki hamulcowe przód FERODO DS 2500 - FRP 3067

- Nowe klocki hamulcowe tył FERODO DS 2500 - FCP 1562

- Koła oryginalne z STI 5x100 złote z nowymi oponami BRIGESTONE POTENZA RE 070 225/45/17

Cena do oddania: Hamulce całość 5700 zł, koła 2700 zł i to już ostateczna cena i bardzo dobra cena. Jak ktoś weźmie wszystko oddam za 8 tys ;-) . Pozdrowionka

Całość składana w serwisie Subaru. Wszystko zamontowane w samochodzie więc można sprawdzić jak chodzi. Mogę podjechać do chętnego na zakup na trasie Wałbrzych - Częstochowa - Warszawa. Super zestaw dla chętnych zmiany hamulców w swoich WRX na hamulce z STi. Cały komplet ma przejechane 1500 km, opony bez śladów zużycia kupione 3 tygodnie temu jak i pozostałe rzeczy. Hamulce dotarte. Sprzedam albo same koła, albo cały zestaw hamulców lub całość. W rozliczeniu przyjmę zaciski hamulcowe z WRX 4 tłoczkowe, alu felgi "17" do WRX lub całe koła do WRX z oponami 215/45/17 lub inne propozycje na pw lub663358094.

Obrazek

ODPOWIEDZ