Witam
Stałem się posiadaczem Legacy MY06. Mam założone alufelgi 17, chętnie zamienię je na 16, mogą być z oponami 205/55/16. Najchętniej kraków, żeby ułatwić sprawę. Zdjęcia zamieszczę w przyszłym tygodniu, choc najlepiej sprawę obgadać osobiście
pozdr
szamcio
zamienię alu felgi z Legacy MY06 17 na alu 16
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: zamienię alu felgi z Legacy MY06 17 na alu 16
Wrzuć zdjęcie przede wszystkim, a po za tym z jakimikolwiek oponami te felgi? No i jakie 16 cię interesują, ja mam GT-kowe białe ze wskazanymi przez ciebie oponami.
volny vydeh klub polzka
-
szamcio11
- 2 gwiazdki
- Auto: był Legacy, teraz Forek MY06 i Outback 2,5 US
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: zamienię alu felgi z Legacy MY06 17 na alu 16
Sorki, ale sprawa zamiany chyba już nieaktualna - ponieważ nikt nie był chętny na zamianę, zakupiłem nowe opony na felgi 17. Teraz będę tylko szukał felg na zimą, najlepiej 16 lub 15, z oponami bardzo dobrymi lub bez opon, najlepiej stalówki
szamcio
ewentualnie info na maila
szamcio
ewentualnie info na maila