Fakt, na miejscu za wiele nie wyda , bo na paliwo będzie musiał odkładaćKruszyn pisze:Konto usunięte, weź rrosiaka, OBK będzie i wygodnie i tanio
Kto się chce zamienić?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
Re: Kto się chce zamienić?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Sam sobie może załatwić - wystarczy iść do najbliższego salonu, zrobić dobre wrażenie na kierowniku i można sobie testowaćFUX pisze: Może WiS na testy Ci Superba załatwi...
Tyle, że o ile z jeżdżeniem autami testowymi po Polsce nie ma problemu - to wyjazd zagraniczny powoduje jakieś dziwne i dzikie formalności
Eeeeee. Jak Schengen nie przekroczy....WiS pisze: to wyjazd zagraniczny powoduje jakieś dziwne i dzikie formalności
Dolce far niente 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FUX pisze: Nogi mozna wyciągać do woli.
Czy to przenośnia ? Jeżeli tak, to nie wchodź w to Konto usunięte_
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Z przyjemnością bym Cię poratował ale dysponuję obecnie jedynie C1...a to chyba nie załatwia sprawy
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzięki wszystkim za dobre słowo :) Na razie mam nowego scenica od ojca, w środku jest ciut większy niż forek i ma trzy siedzenia na tylnej kanapie. Powinienem dać radę. No chyba że się coś większego jeszcze trafi.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Twój ojciec to "kawał chłopa"Konto usunięte pisze: Na razie mam nowego scenica od ojca, w środku jest ciut większy niż forek i ma trzy siedzenia na tylnej kanapie.
chyba z dezaprobatą wyrażałeś się o tym zakupieKonto usunięte pisze: Na razie mam nowego scenica od ojca
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Cicho tam, nie wydać mnieinquiz pisze:chyba z dezaprobatą wyrażałeś się o tym zakupieKonto usunięte pisze: Na razie mam nowego scenica od ojca
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
ZTCP to Konto usunięte zjechał Corollę Verso, która uległa już unicestwieniuinquiz pisze:chyba z dezaprobatą wyrażałeś się o tym zakupieKonto usunięte pisze: Na razie mam nowego scenica od ojca
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -