Skasowany legas:(((((
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Skasowany legas:(((((
wnętrze jest całe nienaruszone a co do mocowania na kolo zapasowe to niestety nie mamMaro pisze:wkrętełko mocujące koło zapasowe ma?
- maup
- 2 gwiazdki
- Auto: Osiołek II - Subaru Outback MY05 2,5 A/T
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jezeli to kombisia to bardzo ładnie proszę o:
- fotki tapicerki (w sensie fotele przód / tył) o ile tylna kanapa ma zagłówki
- na tylnym progu (pod krawędzią klapy bagażnika) są nakładki plastikowe - pstryknij mi proszę jak one u Ciebie wyglądają
- nakładka plastikowa na tylne prawe nakole (obok krawędzi tylnych drzwi)
jakbym dostał jakieś poglądowe fotki, co tam się jeszcze ostało to pewnie coś jeszcze sobie przypomnę :)
Jeżeli kółeczka na felgach 15" a planujesz pozbycie się ich to jeszcze poproszę o jakieś portrety i opisy łoponek ;)
mail: [email protected]
- fotki tapicerki (w sensie fotele przód / tył) o ile tylna kanapa ma zagłówki
- na tylnym progu (pod krawędzią klapy bagażnika) są nakładki plastikowe - pstryknij mi proszę jak one u Ciebie wyglądają
- nakładka plastikowa na tylne prawe nakole (obok krawędzi tylnych drzwi)
jakbym dostał jakieś poglądowe fotki, co tam się jeszcze ostało to pewnie coś jeszcze sobie przypomnę :)
Jeżeli kółeczka na felgach 15" a planujesz pozbycie się ich to jeszcze poproszę o jakieś portrety i opisy łoponek ;)
mail: [email protected]
=== czym lepsze auto terenowe ===========
=== tym dalej trzeba iść po ciągnik ========
=== tym dalej trzeba iść po ciągnik ========
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Skasowany legas:(((((
FUX pisze:Chyba sobie jaja robi w tym rowerem i pieje do mojego avatara...gregski pisze:Arti pisze: Całe wakacje spędziłem na rowerze w górach.![]()
chwal sie, milo znow Cie widziec.
czyli, ze co cale wakacje z toba spedzil